SosyaLlama
Decapat
Age of History modcularının yaptığı bir oyun vardı. Strateji oyunuydu. Erken erişimdeydi sanırım. Böyle basit grafikli bir oyundu.
Age of History modcularının yaptığı bir oyun vardı. Strateji oyunuydu. Erken erişimdeydi sanırım. Böyle basit grafikli bir oyundu.
Conqueros gibi bir şey mi?
Bloody europe 2 en iyi mod o HOI4 gibi.
Sapiens mi acaba hocam modcular mı yaptı bilmiyorum ama bir aoh2 YouTuber'i bu oyunun videosunu çekmişti.(Steam de var)
Hocalarım mod değil düz oyunu vardı. Ama modlar güzelmiş.
Hocam link atar mısınız? Steam'de baktım Minecraft gibi bir şey çıktı karşıma.
Maalesef bu oyun değil. Gerçi hoşuma gitti ama böyle değildi. Bahsettiğim oyun Age of History ama beta aşaması gibi duruyordu.
Hocam gördüğünüz oyunun ilk halleri olma şansı var mı?
Samed Güngör'den baktım. Maalesef bu oyun değil. Ama oyun hoşuma gitti istek listeme aldım. Benim bahsettiğim oyun 1. veya 2. dünya savaşıydı. Gene de teşekkürler hocam.
Samed Güngör'den baktım. Maalesef bu oyun değil. Ama oyun hoşuma gitti istek listeme aldım. Benim bahsettiğim oyun 1. veya 2. dünya savaşıydı. Gene de teşekkürler hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.