YouTube'a yüklemiş olduğunuz video için öncelikle teşekkür ederim.
Steam üzerinden almış olduğum age of mythology oyununu çalıştıramamaktayım. Oyuna tıkladığımda açılmıyor. Steam dosyasından Launcher'a tıkladığımda "0xc000007b hatası" ile karşılaştım ve videodan çözüm yönteminizi takip ettim fakat hangi Direct X'i kullanacağımı bilememekteyim. Aşağıda loglife verileri bulunmaktadır.
Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
Güncellemeleri uzun süredir denetliyor fakat sonuç alabilceğimi pek sanmıyorum Bundan dolayı dediğiniz yöntemi deniyorum. Dönüş sağlayacağım. İndiremiyorum.
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...