Agesa Combo Pi 1.0.0.5 ne zaman gelecek?

• Konuyu başlatan saY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 816
Nisan ayının sonuna doğru çıkmasına rağmen kullandığım anakarta BIOS güncellemesi gelmedi. Üretici yayınlamazsa bir şekilde benim yüklemem mümkün müdür? Bellek frekanslarını arttırmak için işe yarayabileceğini düşünüyorum. Gecikme değerleri, voltaj, command rate, GDM, procODT ve CAD_BUS dirençleriyle oynamayı denedim fakat stabiliteyi yakalayamadım. Belki bu şekilde olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI yayınlamadan bir şekilde benim edinme şansım var mı? Custom BIOS veya başka bir yöntem ile
1589296087784.png

Websitesi üzerinden ticket attım fakat geri dönüş olumsuz oldu. Bu anakarta veya başka bir MSI B450 anakarta sahipseniz sizin de desteğe yazmanızı öneririm. Ne kadar çok istek olursa o kadar dikkate alırlar.
@Recep Baltaş Daha önceden forum üyelerinin sorunlarını büyük şirketlerin yazılımcılarına ilettiğinizi görmüştüm. Rica etsem bu konuyu da iletebilir misiniz?
12.06.2020 tarihinde (bugün) çıkan yeni BIOS sürümü:
1591952662917.png

Umarım bellek overclockunda iyileşme görülür.
BIOS u güncelledim, değişen bir şey olmadı. Sanırım sorun IMC de. 3000MHz üstünü desteklemiyor olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı