Ağır iş koşulları ve alternatif çalışma ortamı arayışı

Şimdi sen öyle yazınca içime bir kurt düştü. Pazartesi günü görüşmeye gidecektim nasip olursa.

Git ya en azından bir ortamı görmüş olursun. Kim bilir belki senin girdiğini market çok iyi çıkar. Bizim market mola kısmında mesela aşırı iyi. İşim zaten reyonları doldurup düzenlemek olduğundan hızlı hızlı bitiriyoruz arkadaşla sonra geçip oturuyoruz. Bunu yazarken moladayım mesela 😂 gerçi 15 dk sonra çıkıyorum mesai bitiyor.

Git ya en azından bir ortamı görmüş olursun. Kim bilir belki senin girdiğini market çok iyi çıkar. Bizim market mola kısmında mesela aşırı iyi. İşim zaten reyonları doldurup düzenlemek olduğundan hızlı hızlı bitiriyoruz arkadaşla sonra geçip oturuyoruz. Bunu yazarken moladayım mesela 😂 gerçi 15 dk sonra çıkıyorum mesai bitiyor.
Bugün gündüzcü müydünüz hocam? Kaçta geldiniz kaçta çıkıyorsunuz? Reyonları doldurup direkt oturabiliyor musunuz? Herhalde çok kalabalık değil o market.

Bugün hafta sonu ya mal gelmedi rahattık. İki vardiya var 13-22 9-18.00 diye arkadaşla iki gün iki gün dönüyoruz.
Peki mesai durumu oluyor mu hocam? Mesela gece 10 da vardiyan bittiğinde direkt çıkıp gidebiliyor musun? Veya 6 da.

Peki mesai durumu oluyor mu hocam? Mesela gece 10 da vardiyan bittiğinde direkt çıkıp gidebiliyor musun? Veya 6 da.

Senden kalmanı istemezlerse saatin geldiğinde çıkıp gidiyorsun. Ben daha 1 haftadır çalışıyorum tabii daha mesaiye kal falan denmedi ama biraz zaman geçince derler diye düşünüyorum.

Senden kalmanı istemezlerse saatin geldiğinde çıkıp gidiyorsun. Ben daha 1 haftadır çalışıyorum tabii daha mesaiye kal falan denmedi ama biraz zaman geçince derler diye düşünüyorum.
Bu benim için çok önemli mesaiye kalırım sorun değil ama gece otobüs nasıl bulabilirim sorun orda :D

İstanbuldaydın diye hatırlıyorum otobüs bulursun da gece dediğin yani bizde en fazla 10a kadar kalıyorsun sizde de öyledir büyük ihtimalle. 12'ye kadar kalmanı istemezler.
11 sorun değilde 12 de otobüs zor bılunuyor. Çünkü uzakta bulduğum market. Temizlik vs. oluyorsa 12 ye kadar çalıştırırlarmı bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı