Ağır iz bırakan oyunlar

Oynadığım ilk rpg sandbox at sürüp kılıç kullandığım krallıklar kurup leydilere kur yaptığım ortaçağ temalı oyun warband. Müzikleri ara sıra açar dinlerim.

Benim için witcher 3 ün yan görevleri çoğu ana görevden daha iyi. Aslına bakarsanız hangisi ana hangisi yan tam da hatırlamıyorum. Yan görevler o kadar iyi. Varsa mutlaka blood and wine dlcsini oynayın. Kendi fikrim en sürükleyici ve edebî hikaye bu dlcde.
O DLC'ye sahibim ama şimdi ikilem içerisindeyim, oyunu yan görevlerin çoğu eksik bitirdim ve tekrar oynayıp tamamlamak istiyorum ve bunun da çok uzun süreceğini biliyorum. Ve şimdi yeni bir DLC'ye başlarsam hikayeye geri dönmenin daha zor olacağını biliyorum. Kafam karıştı, kaldım öyle ne yapacağımı bilmiyorum. 😀 Aslında oyundan baya keyif aldım, 28 Kasım'da oynamaya başladım ve 5 Aralık'ta 36 saat oynanış süresini geçmiştim. Ama bazı görevleri var ki, hatırlayınca bile tekrar başlayasım gelmiyor çok kanserler.
 
Max Payne 2. Bir oyun bu kadar mı dokunur creditsteki şarkısını dinledikçe bile garip oluyorum.

Şöyle bırakayım;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Cocuklugum, anilarim, hayatimin en guzel zamanlariymis bilemedigim en guzel donemleri Silkroad. Cok baska bir sey benim icin. 3 sene oncesine kadar hala private server falan oynardim ama hicbir zaman o eski tadi vermedi ve vermeyecek. O sehirlerin kendine has muzikleri, sehir disindaki muzikler, karakterin skill sesleri, dostluklar, arkadasliklar, kavgalar... Ya cok bambaska ya keske o zamanlara geri donebilsem. Buyumek icin can atan aklima ben... Hala o oyunun sehir muziklerini duysam duygulanirim. Cok buyuk bir yerde benim icin.

Hikayesi ile iz birakan oyun soyleyecek olursam da The Last Of Us der gecerim. RDR 2 de guzeldi ama The Last Of Us bambaska seviyedir.
 
Aga be TES V Skyrim'i aradım. Yoğun aile baskısının ardından üniversite kazanınca bilgisayarın başına oturdum. Aksakallıların dağına çıkarken arkada çalan Far Horizons soundtrack ile huzurun nirvanasını yaşamıştım. Ondan sonra huzurun h si yanımdan geçmedi. Neyse zafer ejderdoğanlarındır.
 
Oyunu bitirince çok üzülmüştüm.
Bir de Knight Online hayat offline :)


images.jpg
 
Call of Duty Modernwarfare serileri, Tomb Raider, (özellikle 2013 ilk oyunu) Need for Speed Most Wanted, Hitman Blood Money ...
 

Dosya Ekleri

  • httman.jpg
    httman.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 34
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    171,1 KB · Görüntüleme: 25
  • social-share-image.jpg
    social-share-image.jpg
    168,9 KB · Görüntüleme: 30
  • tomb-raider-2013.png
    tomb-raider-2013.png
    123,2 KB · Görüntüleme: 25
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı