Arkadaşlar aklıma bir şarkı takıldı ve ismini bilmiyorum, çok araştırdım bulamadım. Müzik ağır ve yavaş müzikti 3 notaya aynı anda basıp dın dın diyordu sonra biraz daha kalın notada ama gene 3 nota aynı anda basılarak dın dın sonra birkaç kere tekrar ediyor. Devamında daha da kalına geçip dın dın dın diyor sonra dırırırın diye ince bir yer çalıyor ama hızlı şekilde klasik bir parça ve bilindik. Video olarak da eski dehşet verici sanat eserleri gösteriliyor. Bilen var mı?
Yok hocam bunu bende çalıyorum bu da değil çok ağır bu parçanın bir kısmı var minör'de çalıyor parçada. Aynı onun gibi ama kalın noktalarda minörsüz notalarla.
Yani bu parçanın ağır hali ve ses yoğunluğu bayağı fazla hâlâ bulamadım keşfette karşıma çıktı ama geçtim ve geri dönemedim. Çok güzeldi hatta benim yazdığım kısımdan sonra biraz şeye dönüyor dırın dırın es dırın dırın es dırın dırın.
Hocam bu da değil. Galiba bu gece uykumu kaçıracak şarkıyı buldum. Chat gbt soruyorum benimle oyun oynuyor resmen şarkıları çevirip çevirip önüme koyuyor.
Hocam bunun gibi ağır bir parça aynı böyle yavaş ama hep aynı yerde dönüyor yanı o dediğim var ya dın dın es dın dın (çok az kalın bir tona dönüyor) başa dönüyor 3-4 defa tekrar ediyor sonra bir anda Ince'de hızlıca dırırın sonra tekrar aynı şeyi çalıyor.
Hocam siz detay verdikçe bende merak ediyorum fakat videoyu bulamazsanınz işiniz bayağı zor son olarak şunada bakabilirsiniz.
bulursanız konuya yazarsanız sevinirim.
Hocam siz detay verdikçe bende merak ediyorum fakat videoyu bulamazsanınz işiniz bayağı zor son olarak şunada bakabilirsiniz.
bulursanız konuya yazarsanız sevinirim.
Hocam buda değil eğer bulabilirsem yazıcam. Bulamazsam galiba sabahı edicem. Parça aklımda şöyle kaldı biraz daha kolay olması için; dan dan dun dun dan dan dun dun dan dan dun dun bam bam bam dırırın bunu böyle şey ritminde yapın van van ritminde ve yavaş şekilde ses değişikliği arasında az bir süre es var.