Ağır klasik müzik nasıl bulunabilir?

lazrail61. 1717

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar aklıma bir şarkı takıldı ve ismini bilmiyorum, çok araştırdım bulamadım. Müzik ağır ve yavaş müzikti 3 notaya aynı anda basıp dın dın diyordu sonra biraz daha kalın notada ama gene 3 nota aynı anda basılarak dın dın sonra birkaç kere tekrar ediyor. Devamında daha da kalına geçip dın dın dın diyor sonra dırırırın diye ince bir yer çalıyor ama hızlı şekilde klasik bir parça ve bilindik. Video olarak da eski dehşet verici sanat eserleri gösteriliyor. Bilen var mı?

Bulabildinizmi hocam?

Buldunuzmu?

Son düzenleme:
Hocam düğünümüz vardı ondan yazamadım hâlâ bulamadım haftalardır arıyorum.
İmmortal bakabilir misiniz. Büyük ihtimalle değil ama ginede. Birde bu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Buda değil hocam valla bulunmayacak gibi. Neyse olsun illaki bıda karşıma çıkar fazla ortaçağ videoları izlersem illaki çıkar karşıma.

Buda değil hocam valla bulunmayacak gibi. Neyse olsun illaki bıda karşıma çıkar fazla ortaçağ videoları izlersem illaki çıkar karşıma.
Hangi platformdan izlediyseniz geçmişe bakmanizi öneririm. Tarihi biraz hatırlıyorsanız yararlı olabilir. Bulduğunuz da yazarsanız sevinirim.

Hangi platformdan izlediyseniz geçmişe bakmanizi öneririm. Tarihi biraz hatırlıyorsanız yararlı olabilir. Bulduğunuz da yazarsanız sevinirim.
Yazcam hocam hafızam biraz kötü yapamazsam kusura bakmayın. İnstadan gördüm bu arada videoyu.

Hocam buldum sonunda buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…