Ağır mouse önerisi

RebelliousZZ

Kilopat
Daha fazla  
Kallavi bir ağırlığa sahip tepkimeleri hızlı ve sağlıklı olan bir mouse önerebilir misiniz?

Bütçe 370'e kadar çıkar ama mousepad dahil olmalı, yoksa 300 civarı.

Ürün 450 TL. 20 Liralık bir mousepad alsan daha mantıklı. Bu meblaları gözden çıkardıysan ileride 80 lira için keşke demeyeceğin bir mouse önerdim sana. 80 TL çok önemliyse ve imkansız kılıyorsa biraz daha bekleyip paranı denkleştirip alabilirsin ;)

Ürün 450 TL. 20 liralık bir mousepad alsan daha mantıklı. Bu meblaları gözden çıkardıysan ileride 80 lira için keşke demeyeceğin bir mouse önerdim sana. 80 TL çok önemliyse ve imkansız kılıyorsa biraz daha bekleyip paranı denkleştirip alabilirsin ;)

Aslında keşke dememek için bu seviyelere çıktım o yüzden dediğin gibi biraz bekleyeceğim. Marka olarak çok tercih edilmeyen ama sensörü iyi olan birkaç mouse baktım biri kötü çıktı XPG'nin M10'u şimdi Rampage flare baktım sensörü fiyatına göre ideal bir sensör eğer memnun kalırsam devam edeceğim yoksa iade edip Rival 710 ya da balisilsk alacağım forumun için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı