listemde oda teşekkülerGoW 2018 ve Ragnarok'a bakabilirsiniz hocam.
teşekkürlerSen Witcher oynanışına youtubedan bakıver kendin karar ver
God of war sana uyar bence hatta horizon oyunları da olabilir.
teşekkürlerSen Witcher oynanışına youtubedan bakıver kendin karar ver
God of war sana uyar bence hatta horizon oyunları da olabilir.
teşekkürlerGta 4 Bakılabilir.
Crisis Serisi olabilir.
Mad Max bakılabilir. Bunlar basit ve oynaması da uğraştırmayan oyunlardır.
Hocam o kadar uğraşıp sonunda başardığımda o açılış sahnesindeki heyecanım geliyor gözümün önüne. Çok güzel zamanlardı, aklıma getirdiniz. Yükler tekrar bir başlarım belki.Hahahaha bende denemiş olabilirim eski pc de yeni pc aldığım da ilk oynadığım oyunlar arasındaydı. 70 Saat oynamama rağmen bitirememiştim. Yani yapılacak çok şeyi vardı.![]()
Listemde oda teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
onu epicin kış indirimlerinde almıştım simulasyon gibiydi o galiba yüklicem onuDeath Stranding oynayabileceğiniz en ağır oyun.
Oynaması basit, bilim kurgu olayını fazla abartmamış oyunları hatırlarsam yazarım. Bu arada aklıma geldi.ikiside güzel oyunlar max payne 3ü oynicam 7 mbps internetle inerse tabi
oyandım yazmısım ya oraya
Hocam 2 oldu hep eskilere götürüyorsunuz.Protoype 1-2 biraz bilim kurgudur ama çok eğlenirsin.
Darksiders da oynayabilirsiniz hocam yandan yemiş gow ama sarıyoronu epicin kış indirimlerinde almıştım simulasyon gibiydi o galiba yüklicem onu
Fazla da bilim kurgu yok. Sadece teknoloji ve robot gibi şeyler var o kadar ama eksik bir oyunmuş. Devamı yapılamamış. Bu halde bile MSG Phantom Pain mükemmeldi. Yapay zekası muazzamdı. Sürekli kafadan vuruyorum diye ölmemek için kask takıyorlar.Hocam o kadar uğraşıp sonunda başardığımda o açılış sahnesindeki heyecanım geliyor gözümün önüne. Çok güzel zamanlardı, aklıma getirdiniz. Yükler tekrar bir başlarım belki.
Eski ama basit oyunlar hocam.Hocam 2 oldu hep eskilere götürüyorsunuz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.