Ağır ve kırık koku ne demek?

elmaliturta88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
1762454484516.png

Okulda genellikle deodorant olarak Axe Dark temptatıon sıkarım, kokusu cidden hoşuma gidiyor ama arkadaşlarımdan bazıları.
Bunun kırık ve ağır koktugunu söylüyor. Ağır ve kırık ne anlamda anlatabilir misiniz?

Kırığın anlamını bilmiyorum ama ağırın anlamı uzun süre koklarsam kafamı garanti ağrıtır kokusu.

Daha hafif kokular tercih edebilirsiniz. Bunun kokusu gerçekten yoğun derece de rahatsız edebilir etrafınızı. Kırık kokmak diye bir şey ilk defa duyuyorum ve anlamsız. Ağır kokmayı biliyorsunuzdur zaten.

Ben Axe Black kullanıyorum fakat herkesin zevki farklı. Kız arkadaşınız varsa onunla Gratis'e gidip seçmenizi tavsiye ederim.

Ya hocam yok ben bu deodorantı yorumladım ağır koku falan anlamıyorum çok da öyle bunaltan bir koku yok ama gene de sorayım dedım hangi deodorantlar tercih edilmeli diye.

Kötü kokuyorsun demek oluyor kardeşim anla adamlar seni kırmak istememiş. Değiş deodorantını.
Ne alakası var kötü kokmakla sadece deodorantın ağır ve kırık koktugunu söyledi benle alakalı bir şey söylemedi nerden cıkardınız anlamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00