Ağırlık çalışmanın boya etkisi olabilir mi?

682784

Hectopat
Makaleler
6
Merhaba, yarın fitnessa gideceğim şu anlık 1-2 ay civarı gidip sonra bırakmayı düşünüyorum. Bir tık fazla kilom var ve temel amacım zayıflamak. Vücut yapmak gibi bir derdim yok. Gittiğimde ağırlık çalışırsam boy açısından problem olur mu? (Sosyal'deki boy konuları gibi düşünmenizi istemem. Senin boyunu deyip konudan çıkmayın 😂.)

Hevesini kırmak istemem ama 1 ayda bir arpa boyu yol alamazsın.
Hepten umut kırıcı olmayalım hocam. Sonuçta zayıflamak için gidiyor. Tabii ki deli gibi kilo veremez ama en azından formunu korursa indiği kiloda kalır.
Kas kütlesi kazanmayı hedeflese kazandığını 5 ay sonra kaybedeceği için dediğinizde haklısınız ama.

Hepten umut kırıcı olmayalım hocam. Sonuçta zayıflamak için gidiyor. Tabii ki deli gibi kilo veremez ama en azından formunu korursa indiği kiloda kalır.
Kas kütlesi kazanmayı hedeflese kazandığını 5 ay sonra kaybedeceği için dediğinizde haklısınız ama.
Hocam tabii kaybeder ama gerçekten az olur. 1 ayda kaybetse kaybetse 5 kilo kaybeder.

@wus @swirf
Sadece diyet yaparak 1 ayda 5-6 kilo vermiştim. Şimdi hem spor hem diyet ile yine 5-6 gibi bir hedefim var.
Hocam 5 kilo sizin için yeterli bir rakamsa gidebilirsiniz tabii. Hareketleri doğru yaptığınız taktirde bir sorun olmayacaktır. Zaten fazla ağır idmanlara girmenize gerek yok, sizin işiniz daha çok beslenme ve kardiyoda.

Hocam 5 kilo sizin için yeterli bir rakamsa gidebilirsiniz tabii. Hareketleri doğru yaptığınız taktirde bir sorun olmayacaktır. Zaten fazla ağır idmanlara girmenize gerek yok, sizin işiniz daha çok beslenme ve kardiyoda.
Dediğim gibi çok bir beklentim yok 5-6 kilo benim için yeterli olacaktır. Zaten 1-2 ay gitmemin sebebi okulun açılması. Okul açılınca hem dersler olacak hem yazılım ile ilgileniyorum, pek vaktim kalmıyor açıkçası.

Hocam 5 kilo sizin için yeterli bir rakamsa gidebilirsiniz tabii. Hareketleri doğru yaptığınız taktirde bir sorun olmayacaktır. Zaten fazla ağır idmanlara girmenize gerek yok, sizin işiniz daha çok beslenme ve kardiyorda.

Hocam aylık 30 kilo verecek hali yok ya? Ayrıca günde 1500 kalori alarak ve sporla 1 ayda rahat rahat 7 belki 8 verilir. Bu az bir değer değil ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı