Ağırlık seti önerisi

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba. 17 yaşındayım 79 kiloyum vücudumun büyük bir kısmı yağ. Bu kiloya 86.5 kilodan geldim aylardır diyet yapıyorum hedefim yaklaşık 74 kilo. Bu hedefe giderken vücudumun parçalanmasını istiyorum çünkü kolum büyük ama full yağ kaplı gözüküyor güçlü kuvvetliyim ancak kolum ve sırtım dümdüz. Hem diyet yapıp hem evde calisthenics yapmak istiyorum. Elimde bu dumbellerden var sizce yeter mi? Yetmez derseniz eğer 1000-1500TL gibi bir bütçeyle ağırlık seti alabilirim. Yağ oranımı azaltırken aynı anda kas kaybetmemeye ve elimden geldiğinde kas kazanmaya çalışıyorum. Spor salonuna gitmek istemiyorum, hijyen sorunlarım var. Hijyenik olmayan veya tozlu ortamlara girdiğimde hastaneye kadar yolum oluyor. Bu yüzden sporumu evde yapıyorum.

1754990472288.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral calisthenics yapacaksan bi barfiks barı alman daha iyi olur. 5 kiloluk dumbelların yanına bir de 10luk alabilirsin lateral raise falan yapmak istersen kullanırsın. Onun dışında ağırlık seti almak istersen bu dambılcım markanınkiler fena değil ama dumbell barına fazla takamıyorsun maks 20 kilo yaparsın.

Şu an şınav barfiks durumun nedir?

Kral calisthenics yapacaksan bir barfiks barı alman daha iyi olur. 5 kiloluk dumbelların yanına bir de 10'luk alabilirsin lateral raise falan yapmak istersen kullanırsın. Onun dışında ağırlık seti almak istersen bu dambılcım markanınkiler fena değil ama dumbell barına fazla takamıyorsun maksimum 20 kilo yaparsın.

Şu an şınav barfiks durumun nedir?

Hocam şınav nizami olarak en maksimum 10 atabilirim. Barfiks durumum kötü bayağıdır ağırlık çalışmıyordum maksimum 2 atarım barfikste.

5kg dambıl ile ciddi bir gelişim olmaz. Daha ağır setleri tercih edebilirsiniz.

Veya bir barfiks barı + şınav. Bu ikisini doğru planlayarak güzel bir vücut elde edebilirsin.

5kg dambıl ile ciddi bir gelişim olmaz. Daha ağır setleri tercih edebilirsiniz.

Veya bir barfiks barı + şınav. Bu ikisini doğru planlayarak güzel bir vücut elde edebilirsin.

Hocam ayaklı barfiksler var ancak fazla bir yerim yok, normalde alacaktım zaten ancak 2000TL'ye kadar çıkıyor ve alanım dar. Evde veya dış çevrede asılabilecek bir yer yok.

Barfiks barı önerebilirim instagram’dan erkan basistay hesabındaki biyografide olan linke tıkla duvardan kayma yapmaz sapasağlam.

Barfiks barı önerebilirim Instagram'dan erkan basistay hesabındaki biyografide olan linke tıkla duvardan kayma yapmaz sapasağlam.

Hocam anca ayaklı barfiks barı alabilirim. Bunlardan denedim zaten evin tasarımına uymuyor bu duvara sabitlenenler, hiçbir duvara veya kapı aralığına takılamıyor. Anca ayaklı almam gerekiyor.

Hocam anca ayaklı barfiks barı alabilirim. Bunlardan denedim zaten evin tasarımına uymuyor bu duvara sabitlenenler, hiçbir duvara veya kapı aralığına takılamıyor. Anca ayaklı almam gerekiyor.
Duvar sabitli olanlar işinizi görür mü? Biraz pahalı ama
Link Duruh sport’ta bir çok ürün var inceleyebilirsiniz.

Duvar sabitli olanlar işinizi görür mü? Biraz pahalı ama.
Link duruh Sport'ta birçok ürün var inceleyebilirsiniz.

Hocam işimi görür ancak fiyatı beni aşıyor ve ev küçük olduğu için onu asabileceğim bir yer yok. Odam zaten küçük ablamla beraber aynı odada kalıyorum kendi alanımda sadece bilgisayar ve minik bir dolabım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı