Ağız bakım suyu zararlı mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 5.661
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selam, ağız bakım suyu zararlı mı? Alacağım fakat annem zararlı deyip duruyor gerçekten böyle bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır kullanıyorum bir zararını görmedim. Hatta diş fırçalamak falan hikaye, diş ipiyle ağız bakım suyu kullanmak daha sağlıklı gibi. Yalnız marketlere baktığın zaman 3-5 çeşit var ama malum L ile başlayan marka en iyisi. Diğer markalar pek iyi değil, özellikle 500 m litresi 10-13 lira falan olanlar berbat. Yılda 3-4 defa güzel indirim oluyor o vakitte depoluyorum ben. 😅😅

Yalnız anneler boş konuşmaz, bir araştırmak lazım.

Bu yapılmadığı zaman seni kaybedeceğiz.
Aklın nerede? Bu işler çocuk oyuncağı değil.
Misal kendi çocuğum okusa ve sen gibi saçma işler yapsa?
Kaldı ki ifadelerin çok çelişkili. İşin aslı neyse anlaşılır. Trolsen hayırlı işler. Değilsen kurtuldun.

Seni zeki herif, elimde yalnızca 3 kişilik aile kaldı onu da alacaksın. Ahh. Gerçekten insanlar algılama problemli. Hiçbir şeyi anlamıyorsunuz. Sonunda intiharı başarırım ve haberlerde izlersiniz. Dersin çevrendekilere bunu ben başardım diye...

Dostum diğer konuda kilitlenmiş yazamadım olay gerçekse üzüldüm.
Empati yaptım o halde olsam intiharı falan teşvik ederdim.
O aile degil onlar canavar bence en iyisi polise git başvur.
Ailemden ayrılmak istiyorum falan de yurda alırlar seni.

Dostum diğer konuda kilitlenmiş yazamadım olay gerçekse üzüldüm.
Empati yaptım o halde olsam intiharı falan teşvik ederdim.
O aile degil onlar canavar bence en iyisi polise git başvur.
Ailemden ayrılmak istiyorum falan de yurda alırlar seni.

Ve bana aptal diyor.

Diş fırçaldıktan sonra ağız bakım suyunu kapağın yarısına kadar doldurup ağzında 30 saniye boyunca gargara yapıp ağzını durula. Bu şekilde kullanırsan hiçbir zararı yok aksine faydası var çünkü diş fırçası bazı dişlerin arasına giremez o sebepten ağız bakım suyu kullanılır. Marka olarak listerin kullanabilirsin.

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı