Ağız duşu önerisi

715713

Picopat
Merhaba diş hekiminin söylemi üzerine Ağız Duşu almak istiyorum. İnternetten bakındım, bayağı bir çeşidi var ama yorumlar çok arada bırakıyor. Kullanan varsa, tecrübesine dayanarak sağlam bir Ağız Duşu önerisinde bulunabilir mi bütçe sınırı: 2000 TL.

Benim bulabildiğim bu var ama çok da emin olamadım sizce nasıl?
waterpulse Wp-v500-w Water Flosser TaÅınabilir, Åarjlı, Masajlı, DiÅ Protez Bakım Ve AÄız DuÅu-beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Merhaba diş hekiminin söylemi üzerine Ağız Duşu almak istiyorum. İnternetten bakındım, bayağı bir çeşidi var ama yorumlar çok arada bırakıyor. Kullanan varsa, tecrübesine dayanarak sağlam bir Ağız Duşu önerisinde bulunabilir mi bütçe sınırı: 2000 TL.

waterpulse Wp-v500-w Water Flosser TaÅınabilir, Åarjlı, Masajlı, DiÅ Protez Bakım Ve AÄız DuÅu-beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunu aldım 340 tl'ye bu hafta gelir.
LİNK

Bunu aldım 340 TL'ye bu hafta gelir.
LİNK

Memnun kaldın mı?

Merhaba diş hekiminin söylemi üzerine ağız duşu almak istiyorum. İnternetten bakındım, bayağı bir çeşidi var ama yorumlar çok arada bırakıyor. Kullanan varsa, tecrübesine dayanarak sağlam bir ağız duşu önerisinde bulunabilir mi bütçe sınırı: 2000 TL.

Hocam aldınız mı memnun kaldınızmı eger aldıysanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı