thErenSK0
Hectopat
Daha fazla
"Özellikle son 1 haftada mental olarak çok yoruldum karar vermekte aşırı zorlanıyorum." ne istiyorsunuz anlamadım. Hem çalışmadım diyorsunuz hem son 1 hafta çöktüm diyorsunuz. Hani 1 sene emek verip son 1 hafta çökmenizi anlarım da neredeyse hiç emek vermemişsiniz zaten. Mental çöktüm abi demekle olmuyor maalesef bu işler gerçekten istiyorsanız mentalim kötü abi zırvalarını bırakmanız lazım. Millet ne şartlarda ne dereceler yapıyor. Kısacası 1. şart gerçekten istemek. Mesajımı yanlış anlamayın sitem eder gibi oldum ama YKS gerçeklerinden bahsetmeye çalıştım maalesef lafla peynir gemisi yürümüyor bu sınavda.
Doğru diyorsunuz hocam farkındayım. Bahsettiğim çöküntü dersle alakalı değil zaten, çalıştığımın karşılığını alamadım gibi bir sitemim olmadı. Benim kaygım gelecekle alakalı. Son 1 hafta derken yerleştirme sonucu açıklandıktan sonraki süreç için söyledim. Ne yapacağım hakkında düşünmek yordu. Ayrıca benimde ne şartlarda olduğumu bildiğinizi sanmıyorum. Her insanın kendince dertleri vardır, herkesin derdi kendine büyük. İsteme mevzusuna gelince isteklerim son zamanlarda çok değişti, normalde hayatım boyunca hep bilgisayar veya yazılım mühendisliği istiyordum. Şu anda ise iş garantisinin olmaması, geleceği hakkındaki belirsizlik soğumama neden oldu. Onun haricinde hayalim diyebileceğim herhangi bir iş ya da bölüm yok. Bu durum motivasyon eksikliği oluşturuyor dolayısıyla. Tekrar mezuna kalsam da kaygılarım azalmayacak aynı şekilde devam edecek bunu biliyor olmakta tekrar sınava girme isteğimi öldürüyor. Her şeyi çok fazla kafaya takan bir insanım. Sizin dediklerinizi anlıyorum ama benim bahsettiğim konu o değil.
Son düzenleme: