AGK700 Agon klavye 960TL'ye alınır mı?

Bütçe
1000TL

Abdullah Tekinn

Hectopat
Katılım
10 Ekim 2020
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an İtopya'da 960TL gözüküyor:

Akakçe'den baktığımda en ucuz 2500TL:

Alınır mı?
Ayrıca yurt dışı 180 dolar gibi bir fiyatı varmış bu dolar kurunda aşırı F/P gibi duruyor.
 
Tabi ki zevk işidir ama klavye çok çirkin. İndirime ara ara daha güzel modeller giriyor takip etmeni tavsiye ederim. 1000 lira altına corsair k60 bakabilirsin.
 
Ben bu ürünü dediğiniz fiyattan 2 adet aldım. Yaşadığım tecrübeyi size aktarayım, ürünün birinde space tuşunun stabilize kısmından yay sesi geliyordu değişim talep ettik. Diğer ürün de sorun yok kullanımı gayet zevkli bir klavye, bilek desteği kaliteli uzun kullanımlarda kesinlikle yormuyor, malzeme kalitesi Premium his veriyor, yazılım desteği iyi macro, özelleştirme vs her şey yapabilirsiniz. Kısacası sorunlu çıkan ürünü iade etmek yerine değişim talep ettim bu fiyat bandında XPG Summoner var bence AOC de kullanılabilir.

Not: Sanırım fiyatı ara ara tekrar 960 bandına düşüyor hala almak isteyen olursa diye bilgi vereyim dedim .
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2022-03-16 at 10.17.32.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-16 at 10.17.32.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 40
Ben de aldım 954e. Hiç bir sıkıntı yok maşallah. Klavye kasası metal olduğu için çınlama var ama. Biraz modla düzelecek gibi. Sizde de çınlama var mı @Erdi.T hocam, yay değil de kasanın çınlaması
 
Ben de aldım 954e. Hiçbir sıkıntı yok maşallah. Klavye kasası metal olduğu için çınlama var ama. Biraz modla düzelecek gibi. Sizde de çınlama var mı @Erdi.T hocam, yay değil de kasanın çınlaması.

Açıkçası beni rahatsız eden bir çınlama sesi duymadım. Kulaklık ile kullanıyorum akşam eve geçtiğimde tekrar bakar yazarım.
 
Açıkçası beni rahatsız eden bir çınlama sesi duymadım. Kulaklık ile kullanıyorum akşam eve geçtiğimde tekrar bakar yazarım.
Bir tuşa basıp bıraktığınızda, metal aksama tırnağınızla vurunca oluyor. Mesela sol üstteki aoc yazısının etrafına vurunca.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı