A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 26 Ağustos 2020 #41 @WTC Esas siz kusura bakmayın, çok yanlış anlamışım. Gülücükten anlamam lazımdı aslında. Benim kafa bazen böyle oluyor.
@WTC Esas siz kusura bakmayın, çok yanlış anlamışım. Gülücükten anlamam lazımdı aslında. Benim kafa bazen böyle oluyor.
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 26 Ağustos 2020 #42 Alpha Centauri dedi: @WTC Esas siz kusura bakmayın, çok yanlış anlamışım. Gülücükten anlamam lazımdı aslında. Benim kafa bazen böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangimizin kafası yerinde ki? Siz kırıcı olduğumu söyledikten sonra ben bile yaptığım yorumu okuyup "Adama köstek mi, destek mi oluyorum belli değil." diye sorguladım kendimi
Alpha Centauri dedi: @WTC Esas siz kusura bakmayın, çok yanlış anlamışım. Gülücükten anlamam lazımdı aslında. Benim kafa bazen böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangimizin kafası yerinde ki? Siz kırıcı olduğumu söyledikten sonra ben bile yaptığım yorumu okuyup "Adama köstek mi, destek mi oluyorum belli değil." diye sorguladım kendimi