Agno ile yatay geçiş

Çıkartır hocam, aktif olmadığınız için o şekilde görünüyordur zaten.

Aslında biri 3. sınıfa başlamak adına başvuru yapıyorsa sistemde doğal olarak 2. sınıf olarak görünmesi lazım. Bana bu yaz yatay geçiş hakkı geldi ve ben sorunsuz aktif öğrenciyken 2. sınıf olarak görünüyordum başvuru yaptığımda. Pişman oldum, şu an 3. sınıftayım ve kayıt dondurup yeniden AGNO ile geçiş yapmak istiyorum.

Pasif öğrenci iseniz sadece MYP'niz ile yatay geçiş yapabilirsiniz.

YÖK maddelerinde üniversitelerin yatay geçiş yönetmeliklerinde kayıt dondurmanın yatay geçişe (not ortalaması ve MYP) engel teşkil etmeyeceği açıkça yazıyor ama yatay geçiş başvurusu yapma esnasında aktif öğrenci şartı var mı, bu yazmıyor. Ben şu an 3. sınıfım ve kayıt dondurup 1 yıl sonra yeniden 3. sınıfa başvurmak istiyorum ama başvuru anında kaydım donuk yani pasif öğrenci olacağım.

Pasif öğrenci olarak AGNO ile yatay geçiş yapabilir miyim? 2 sınıf bitirdim. 3.sınıfa geçeceğim.

Merhaba, yatay geçişi yaptınız mı?
Anladığım kadarıyla kayıt dondurup 2024-2025 sezonunu kaydı donuk olarak geçirdiniz.
Kayıt dondurmak yatay geçişe engel değil ama yatay geçiş başvurusu esnasında kaydın donuk olması yani pasif öğrenci olmak sorun mu, benim kafamı karıştırdı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı