Agresif davranan öğretmene karşı ne yapılmalı?

@CovidTR Ailenizle birlikte okul müdürünün yanına gidin, sözü geçen öğretmen için yaptırım uygulanmasını isteyen, istediğiniz cevabı almazsanız Valiliğe veya İl Eğitim Müdürlüğüne şikayette bulunacağınızı belirtin.

Daha ne kadar kötü davranabilir? Vurur derseniz de o zaman okul idaresiyle falan uğraşmak zorunda kalmazsınız direkt dava edip mesleğinden edersiniz

Okulumda geçen gün bir öğrenci öğretmenle kavga etti onun velisini çağırıp okuldan attılar okulda he böyle yapıyorlar zaten kimse korkudan kendini öğretmenlere karşı savunamıyor.

Kavga çıkartmasına gerek olmadığını şikayet edince ceza alacağını söylemen yeterli. Hiçbir yetişkin başını belaya sokacak bir kavgaya girmek istemez; çözüm varken.
Böyle hocalar insanı sinirli biri olmasa bile ateşlendirir.

Pazartesi günü babamla gideceğim.

Hoca biraz şeyci çıkmış. Anladınız siz. Şikayet edebiliyorsanız sınıftan toplanıp edin.

Geçen de aynı şekilde konu açılmıştı.

Sınıfça anlaşın velileriniz il ya da ilçe milli eğitime topluca gidip şikayet etsin. Eğitim almak temel hakkınız, öğrenci anlamadığı yeri sorup cevap alamazsa gerçekten eğitim almış olmaz.

@CovidTR veliler aralarında toplanıp komple okul hakkında soruşturma açtırtabilir. Hayırdır, kendi yönetimlerini mi ilan etmişler? Kurallar neyse onları uygulamak zorundalar.
Öğretmenle kavga ederken hakaret ettiyse okuldan gönderme hakları var. Ben bu hakkı savunmuyorum ama yönetmelikte yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…