Böyle hocalar insanı sinirli biri olmasa bile ateşlendirir.
Evet öyle ama kim kendini savunsa hemen idareye gönderip okuldan artırıyorlar bu devirde doğruları söylemek suç olmuş.
Böyle hocalar insanı sinirli biri olmasa bile ateşlendirir.
Benim de böyle meslek hocam var. Kızları daha çok övüyor. Maalesef erkekler olarak kaderimiz aynı. Şikayet edin derim.Arkadaşlar 10.sınıfa gidiyorum meslek lisesinde okuyorum. Okulumda bir erkek matematik öğretmeni var bizim matematik derslerine giriyor. Derse katılmak istiyorum parmak kaldırıyorum hoca her seferinde beni takmıyor ve tüm sınıfta parmak kaldırıyor tüm sınıfı da takmıyor. Sınıfımda bir kız var hoca sadece hep bu kızla ilgileniyor ve hep onu tahtaya kaldırıp soru çözdürüyor. Öğretmene bu sefer sınıfça diyoruz hocam niye bizi kaldırmıyorsunuz hoca bize diyor çünkü siz bir şey bilmiyorsunuz. Bu kız çok çalışkan ben onu kaldırıyorum diyor. Bir de anlamadığımız bir yeri hocaya sorduğumuzda hoca bize "Bana ne, anlatmıyorum dinleseydiniz" gibi laflar ediyor. Bir de sürekli bizim sınıfa sizin kalbinizi kırarım diyor. Bu öğretmeni sınıf öğretmenimize ve okul idaresine söyledik ama hep bize öğretmeni savundular. Bizi haksız çıkardılar eski matematik hocamız çok iyiydi ama bu yıl matematik derslerine girmiyor. Bir de bu hoca güzel ders anlatmıyor sizce sınıfça ne yapmalıyız bu hocaya karşı?
Kavga olarak söylemedim zaten. Kavga içeriğini bilmeden yorumlayamam. Sadece demek istediğim şu; öğretmenlerin korku vermesi gibi bir şeyin mümkün olmaması gerekli. Yönetmelikte hiçbir öğretmenin üstün olduğu yazmıyor. Ayrıca bu tür insanların öğretmen olmamaları lazım ama denetim yok işte. Birisi öğretmen olunca yıllar boyunca devam ediyor, sapık mıdır nedir hiç bakan yok.Öğretmenle kavga ederken hakaret ettiyse okuldan gönderme hakları var. Ben bu hakkı savunmuyorum ama yönetmelikte yazıyor.
Öyle bir şey yapamazlar. Atmak için bir sebepleri olması lazım, sebep yoksa atma nedenleri de yok. Kesinlikle İlçe Milli Eğitime gidip durumu bildirin, okul hakkında soruşturulma başlatılacağına eminim.Evet öyle ama kim kendini savunsa hemen idareye gönderip okuldan artırıyorlar bu devirde doğruları söylemek suç olmuş.
Öğretmenle kavga ederken hakaret ettiyse okuldan gönderme hakları var. Ben bu hakkı savunmuyorum ama yönetmelikte yazıyor.
Benim de böyle meslek hocam var. Kızları daha çok övüyor. Maalesef erkekler olarak kaderimiz aynı. Şikayet edin derim.
İmkanınız varsa okulunuzu değiştirmeyi düşünün bence.Hayır çocuk hakaret etmedi sadece öğretmenin yanlışlarını söyledi diye okuldan attılar bu devirde doğruları söylemek bile suç olmuş.
Kavga olarak söylemedim zaten. Kavga içeriğini bilmeden yorumlayamam. Sadece demek istediğim şu; öğretmenlerin korku vermesi gibi bir şeyin mümkün olmaması gerekli. Yönetmelikte hiçbir öğretmenin üstün olduğu yazmıyor. Ayrıca bu tür insanların öğretmen olmamaları lazım ama denetim yok işte. Birisi öğretmen olunca yıllar boyunca devam ediyor, sapık mıdır nedir hiç bakan yok.
Hayır çocuk hakaret etmedi sadece öğretmenin yanlışlarını söyledi diye okuldan attılar bu devirde doğruları söylemek bile suç olmuş.
İmkanınız varsa okulunuzu değiştirmeyi düşünün bence
Okulumu değiştirmek istiyorum ama idare okulumu değiştirmiyor okul idaresi her seferinde internet yok sistem yok bölüm değiştirmek yasak eğer bölüm değiştirirsek bizi açığa alırlar diyor sürekli idare.
@CovidTR idareyi şikayet etmemeniz için hiçbir sebep yok. Yasal işlem başlatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.