Agresif davranan öğretmene karşı ne yapılmalı?

Ben olsam cimere şikayet ettikten sonra pedofili hastası diyerek internette ifşa ederdim...

Anladığım kadarıyla hocam tam camcı ama çocuklara ilgi duyanlardan.

Aslında hoca hakkında çok nazik sözlerim var ama forum moderatörleri o seviye nazikliği kabul etmeyip ban atarlar...

Ses kaydı şikayet edebilirsiniz.

Okulda ve derste telefon kullanmak yasak olduğu için ses kaydı alamıyorum.

Zaten hoca camcı eğer camcı olmasaydı sadece onla ilgilenmezdi bir de hoca derste sürekli o kızın yanında duruyor hep ona bakıyor bizim yanımızda hiç ayıp deyip takmıyor siz anladınız.

Kız bu konuda şikayetçi mi?

Şöyle öğretmenleri gördükçe veya tanık oldukça çalıştığım KPSS'ye çok yanıyorum. Öğretmenliğe atanıp sizin gibi öğrencilere bire bir destek gösterip başarılı olma yolunuzda hayallerim var ama atanmak çok zor. Benim gibi insanlar çok ve eminim çabalıyorlar. Yazıklar olsun cidden.

çıkışta yakalayıp dövün

K

Maalesef kızı ikna edemiyoruz kıza söylediğimiz de bize sözlü olarak saldırıyor inanmıyor kızı nasıl ikna edebiliriz.

Kız egolu mu (şımarık tiplerden.) Yoksa kendi halinde dersini işleyen sakin biri mi?

Keşke herkes sizin gibi iyi insan olsa ama nerede.
Kız egolu mu (şımarık tiplerden.) Yoksa kendi halinde dersini işleyen sakin biri mi?

Kız egolu şımarık tip kendini savunmaya gelince dili pabuç gibi açılıyor.
Çıkışta yakalayıp dövün.

Okulda kavga etmek yasak kavga edeni idareye götürüp okuldan atıyorlar geçen hafta 3 kişiyi bu yüzden okuldan attılar kaç kez şahit oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…