Ağrı yapmayacak ayakkabı önerisi

Diashen

Femtopat
Katılım
24 Mart 2023
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selam, komilik yapıyorum çok uzun süre ayakta kalıyorum ve eve geldiğimde ayaklarım çok ağrıyor, komilik için uygun ayakkabı öneriniz var mı?
 
Hayatımda beni en çok rahat ettiren şu ayakkabıları oldu uzun saatler:

1685968044433.png


Nedir bu karalama kampanyası? Türkiye'de üretlien her şey kalitesiz mi olacak?
Avrupa üretim standartları ve TÜrkiye üretim standartları arasında resmi olarak da belirli farklılıklar ve koşullar var. Bu nedenle hammadde ve üretim konularında aynı marka ürünler olsa bile dayanıklılık konusunda fark olabiliyor. Buna Türkiye karalaması demeniz yanlış çünkü markalar daha uyguna üretebildikleri için kendileri bunu talep ediyor. Yani bizim yapamadığımızdan değil. Lumberjack için de aynısı geçerli. Avrupa üretim ile Türkiye üretim arasında fark nedeniyle genel anlamda Türkiye üretimleri daha kısa ömürlü oluyorlar.
 
Son düzenleme:
Skechers iyidir ancak Türkiye üretimi olduğu için ortalama 6 ayda yırtılıyor.

Ben daha yeni aldım 3 ayda iç astarı yırtıldı ayakkabının iki çiftininde. İncelemeye gönderdik kullanım hatası dediler daha sonra THH'ye başvurarak paramızı iade aldık. O kadar para veriyoruz kaliteli iyi marka diye rahat fakat çabuk yırtılıyor içleri pişman oldum aldığıma paramızla rezil oluyoruz resmen. Yurt dışından gelme Skechers ayakkabılarım var onlarda hiçbir sıkıntı oluşmadı.
 

Geri
Yukarı