Ağrısız ama çok şişen diş apsesi sorun yaratır mı?

Hexcc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım. Bundan 3 4 sene önce bir diş doktoru dişime kanal tedavisi uyguladı azı dişi ya da 6 yaş dişi ne deniyorsa emin değilim, en arkadaki dişime. Bir yıl önce öğrendim ki bu kanal oldukça hatalıymış ve sorun çıkartmış, geçen yaz salaklığıma yazlığın olduğu beldede bir doktora dolgu yapmasına tamam olur dedim ve resmen kabustu. Neyse ki dolgu kırıldı ve dişin orta kısımları açılınca apse vs. indi, açıkçası aşırı üşengeçliğime ve dişi çektirme korkum yüzünden şu an buraya bunu yazıyorum.

Özetle bundan önce dişim 3 kez apse oldu ve sağlam ağrılar çektim ancak son olanda dişi çektirmeye karar vermiştik fakat tatil sebebiyle kaynadı, geçen hafta gittiğim ve güvendiğim bir doktor apseyi patlatıp dişi çekeceğim antibiyotik yazmayacağım demişti. Apsede en ufak bir ağrı söz konusu değil ancak hiç görmediğim kadar şişti. Doktorun önerisinden başka tavsiyeniz var mıdır? 2 haftadır şişik.

Son düzenleyen: Moderatör:

Doktorunuz öyle bir yöntem tavsiye ettiyse onu uygulamanız en doğrusu olacaktır hocam. Forumdan yardımcı olacak çıksa bile bu tarz tıbbi konular hassastır. Kimse görmeden yorum yapamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…