AGT Kurye 4 saattir aynı yerde

Makaleler
1
Yer
Coventry
Ayın 20'sinde teslim aldılar. 26'si teslim tarihi gözüküyordu bugün de gelen olmadı Allah'a şükür. 4 saattir kurye ayni yerde duruyor. Canlı destek takibe aldık efendim falan diyor. Nasıl bir firma çözemedim ya. Kurye'ye yazdım 2 saat önce o da dönmedi. Bakalım ne zaman elime ulaşacak, konuyu o zaman güncellerim.

En azından görebiliyorsunuz. Allah kimseyi Kuryenet'in eline düşürmesin.

Ayın 20'sinde teslim aldılar. 26'si teslim tarihi gözüküyordu bugün de gelen olmadı Allah'a şükür. 4 saattir kurye ayni yerde duruyor. Canlı destek takibe aldık efendim falan diyor. Nasıl bir firma çözemedim ya. Kurye'ye yazdım 2 saat önce o da dönmedi. Bakalım ne zaman elime ulaşacak, konuyu o zaman güncellerim.
Kral senin kargon agt kargoya verildiyse artık kargo onların. Papara black kart aldın büyük ihtimal, resmen dilendiriyolar ben 14 gün bekledim. Hadi ağır bir şey olsa eyvallah ama kart abi bu. Çıldırtırlar insanı.

En azından görebiliyorsunuz. Allah kimseyi Kuryenet'in eline düşürmesin.

Geçen hafta maalesef onlarla da uğraştım. Hatta konu da açtım burada. Kart İzmir'e gelip tekrar geri gitmiş sonra bir daha İzmir'e gelmesini bekledim. Ne bu bizim kuryelerden çektiğimiz ya.

Kral senin kargon agt kargoya verildiyse artık kargo onların. Papara black kart aldın büyük ihtimal, resmen dilendiriyolar ben 14 gün bekledim. Hadi ağır bir şey olsa eyvallah ama kart abi bu. Çıldırtırlar insanı.
Yok hocam sizin kurye kötü ise yapılacak tek şey beklemeniz ben AGT ve Kolay Gelsin'i Türkiyenin en iyi lojistik hizmeti olarak görüyorum.

Hocam kurye yükleme alıyor olabilir. Bizim burada da YTÜ'nün orada duruyor 3 saat bekliyor sonra dağıtıma çıkıyor.

Burada konu açmıştım. Bana toksik kullanıcı diyenler bile oldu. AGT ve amazon beraber çalıştıkça ben amazondan sipariş geçmiyorum. Aynı gün yalanı hele tam saç yoldurmalık.

Burada konu açmıştım. Bana toksik kullanıcı diyenler bile oldu. AGT ve amazon beraber çalıştıkça ben amazondan sipariş geçmiyorum. Aynı gün yalanı hele tam saç yoldurmalık.
Hocam 1 kere aynı gün gelmedi. O da 1 gün sonrasına gelecek ürünü sipariş ettiğim için bilgisayar tek kargo çıksın diye o depodan gelecek ürünleri geç gönderdi. Bunun üstünde çalışıyorlarmış aynı depodan çıkacaksa erkenler erken geçler geç çıkacak.

Galiba bir ben AGT ile sorun yaşamadım.Telefon almıştım Amazondan hızlıca sağlam gelmişti bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı