- Makaleler
- 1
Siteden baktığımda ''Dağıtımda-kurye üzerinde'' diyor ama bugün hiç gelen giden olmadı. Dağıtıma çıkarıldı yazıyor sitede.
Saat 6 dan sonra çalışıyorlar mı? Gece yarısı falan gelmesinler.AGT o şekilde çalışıyor. Ne zaman geleceği belli olmaz kargonun.
Saat 6'da kapatıyorlar şubeyi. Akşam mesaj falan atabilirler, yola çıktık diye. Saçmalıyorlar öyle arada.Saat 6 dan sonra çalışıyorlar mı? Gece yarısı falan gelmesinler.
Böyle dedi canlı destek.Saat 6'da kapatıyorlar şubeyi. Akşam mesaj falan atabilirler, yola çıktık diye. Saçmalıyorlar öyle arada.
Canlı destek değil, bot o. Sürekli acil kayıt oluşturduk diye yalan uyduruyorlar.Böyle dedi canlı destek.
Ciddi misin? Ama bot olsa her soruma doğru cevap vermezdi.Canlı destek değil, bot o. Sürekli acil kayıt oluşturduk diye yalan uyduruyorlar.
Ciddi misin? Ama bot olsa her soruma doğru cevap vermezdi.
Bot değildir bence ya. Ama aciliyet kaydı hakkında doğru olabilir, bilemedim.Hocam kopyala yapıştır cevap veriyorlar ya da bot cevap veriyor. WhatsApp üzerinden de aynı şeyi yapıyorlar. Sorumsuz bir firma. 1 haftadır kargo bekliyorum ben de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.