- Makaleler
- 1
Aradılar mı?Aynı şekilde sizin gibi bir sorunum vardı AGT ile. Canlı desteğe bağlanıp size söylediği gibi söylediğinden yarım saat sonra gelmişti.
Geliyoruz diye.
Aradılar mı?Aynı şekilde sizin gibi bir sorunum vardı AGT ile. Canlı desteğe bağlanıp size söylediği gibi söylediğinden yarım saat sonra gelmişti.
Aramamışlardı.Aradılar mı?
Saat 6 oldu. Gelmezler gibi. Sizde saat kaçta gelmişti?Aramamışlardı.
Yanlış hatırlamıyorsam 17.30 civarıydı.Saat 6 oldu. Gelmezler gibi. Sizde saat kaçta gelmişti?
Birisine gece 10 da gelmişler de o saatte gelmelerini istemiyorum. Sabah gelsinler.Yanlış hatırlamıyorsam 17.30 civarıydı.
Saat 22.00'a kadar teslim edilecektir yazıyordu ne kadar doğrudur bilemem.Birisine gece 10 da gelmişler de o saatte gelmelerini istemiyorum. Sabah gelsinler.
Canlı destek mi dedi öyle? Bana öyle bir şey yazmadı.Saat 22.00'a kadar teslim edilecektir yazıyordu ne kadar doğrudur bilemem.
Hayır amazon sayfasında yazıyordu.Canlı destek mi dedi öyle? Bana öyle bir şey yazmadı.
Ben Papara kart aldım da kurye gelince sadece imza mı atacağım?AGT hayatımda gördüğüm en rezil kargo sitesidir. 1 aydır Bankkart Genç kartımı getiremediler. Canlı desteğin copy paste yaptığı doğru bu arada, kayıt falan oluşturdukları yok. Adresimde olmama rağmen dün gönderimin durumunu sorduğumda gönderiniz iade durumundadır (?) dediler. Yeniden sevk edilmesi için kayıt açtıklarını söylediler.
Bugün tekrardan sorguladım, bana yine gönderiniz iade durumunda, size yönlendirilmesi için kayıt açtım dediler.
Dünyadaki en rezil kargo şirketi. Daha kötüsü yok.
İsimleri aynı gün teslim fakat aynı günü bırakın aynı ay teslim etseler tebrik edicem onları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.