AGT Kurye "iade edildi" ne demek?

Mehmet Kaan ayd

Hectopat
Papara kart sipariş verdim, yaklaşık 15-20 gün önce falan. Paparam hala gelmedi ve iade edildi diyor, aynı fotoğraftaki gibi. Ben hiçbir şey yapmadım. Kartım nerede?

Seçeneğine basınca bana bu görüntüyü veriyor, bu ne anlama geliyor?

Eki Görüntüle 1210945

unknown.png

AGT Kurye gerçekten rezil bir firma, hem beceriksizliklerinden dolayı geç kalıyor hem de iade ediyorlar. Papara'yı arayın.

Papara kart sipariş verdim, yaklaşık 15-20 gün önce falan. Paparam hala gelmedi ve iade edildi diyor, aynı fotoğraftaki gibi. Ben hiçbir şey yapmadım. Kartım nerede?

Seçeneğine basınca bana bu görüntüyü veriyor, bu ne anlama geliyor?

Eki Görüntüle 1210945

Eki Görüntüle 1210946

Benim kartımıda sorunlu zar zor getirmişlerdi. Bayağı bekletmişlerdi güya kapının önünden dönmüşler vesaire. Sık sık firmayı ara rahatsız et.

Bu tür kuryeler genelde telefon numarasını yanlış alıyorlar. Beni bankadan arayıp Evde değilmişsiniz diye bildirdiler. Sizi aradılar mı diye sorduklarında hayır aramadılar dedim.

Aynisi bana oldu şikayet vara mesaj yazın paparaya da yazın bana gelmeden adresiniz yanlış diye iftira attılar sonra gelmemelerine rağmen geldik yoktu gibi bir şey dediler, 1, 5 ayda geldi dediklerimi yapın 15 gün ve 1 ay sonra kartınızı alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı