AGT Kurye iade işlemi başlatıldı yazıyor

Makaleler
6
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan cep telefonu satın almıştım. Ürün dün gelmesi gerekirken kimse zili çalmamış olup gönderici firmaya iade edilidği bilgisi geldi. İki gündür yazıp arıyorum "Gönderinizin iade biriminden çıkarılması için kaydınızın iletildiğini görüntülüyorum. Tarafımdan kaydınızın öncelikli işleme alınması adına ilgili birimlerimi bilgilendiriyorum" tarzında bilgilendirme yapmalarına rağmen sistemde halen iade işlemi başlatıldı yazıyor. Ne yapmalıyım? Ürünü indirimli almıştım beklemeli miyim yoksa iade etmeli miyim sizce?

Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan cep telefonu satın almıştım. Ürün dün gelmesi gerekirken kimse zili çalmamış olup gönderici firmaya iade edilidği bilgisi geldi. İki gündür yazıp arıyorum "gönderinizin iade biriminden çıkarılması için kaydınızın iletildiğini görüntülüyorum. Tarafımdan kaydınızın öncelikli işleme alınması adına ilgili birimlerimi bilgilendiriyorum" tarzında bilgilendirme yapmalarına rağmen sistemde halen iade işlemi başlatıldı yazıyor. Ne yapmalıyım? Ürünü indirimli almıştım beklemeli miyim yoksa iade etmeli miyim sizce?

Bekleyin bence. İlgili birimler bilgilendirilmiş. Gerekeni yaparlar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı