AGT Kurye nasıldır?

Saat 17:00 oldu hala dağıtıma çıkmadı bu arada AGT.

Dün gece kargoya verilen ve Ankara'dan İstanbul'a gelen diğer ürünü Kolay Gelsin saat 14:00 civarı teslim etti.

Açıkçası firmaya göre muamele yaptığını düşünüyorum. Amazon'dan yaptığım alışverişte sıkıntısız iken Papara kartımı beklerken bin bir türlü sıkıntıya soktu beni.

AGT Kurye ile ilgili benim de derdim oldu bunu ileri de okuyacaklar için yazıyorum.
Ürünü bana getirmediler kurye arkadaş ürünü getirdik ama ürünü veremedik demiş klasik TR sınırları içindeki kuryecilik, yarın getirirler dedim ben de bugün bir baktım ürün iade yazıyor. Beyefendi ürünü getirmeyi geçtim ürünü iade etmek istiyor diye yazmış ürüne ahahahah.
Hem ürünü getirmiyorlar ama getirdik bulamadık diye yalan atıyorlar üstüne de kafalarına göre iade yapıyorlar takip etmesem ürün iade olacak indirimden aldığım ürünü pahalı fiyattan almak zorunda kalacaktım.
İki ürün vardı siparişimde biri zamanında geldi biri hiç gelmedi olay aslında içindeki çalışan kuryelerde bitiyor bu kuryecilere de yaptırım olmadığını düşünüyorum bu yüzden böyle rahat kafasına göre hareket ediyorlar.
Eğer ürününüz gelmediyse yaşayacağınız problemler;
İletişim kopukluğu, ürünle veya kurye ile ilgili şikayette bulunacaksanız sistemleri çalışmıyor. Şöyle bir hata veriyor ve sanmıyorum ki bu şikayetleri umursasınlar. Şikayetvar'da aynı dertten müzdarip yüzlerce insan var.
Screenshot_3.png

Mail olarak şikayetimi derdimi anlattım anlamsız mailden ev adresiniz bu mu diye mail geldi mailde ne şirkete dair mail var ne de şirkete dair bir açıklama var, yani bu kadar tiye alıyorlar yaptıkları işi ahahahah, İnsan birden korkuyor ev adresin bu mu diye mail gelince.

Screenshot_4.png

Genelde müşteri hizmetlerinde sıra çok olduğu için beni arayın seçeneği var ona tıkladım hâlâ beklemedeyiz arayacaklar. Şikayetvar'a verdik biz sizi arayacağız diyorlar hâlâ aramadılar.

Gün içinde iki defa da aradım bakın evdeyim kargom ne durum da diye ona rağmen getirmediler.

Yapmanız gereken bunların kargo takip bölümünde kargocunun telefon numarası oluyor onu arayın derdinizi anlatın -o telefon numarasını da açacaklarını sanmıyorum- keşke ben direkt arasaydım da uğraşmasaydım böyle.

AGT Kurye gerçekten rezalet bir kargo firması Amazon'dan verdiğim sipariş yarın teslimattı teslim etmediler geciktirdiler Amazon müşteri temsilcisi yoluyla zorla teslim ettirdim ve daha beteri gelen kargo kusurlu ve hatalı çıktı aldığım ürün bir anakarttı anakartın işlemci yonga soket koruma kapağı takılı değil çıkmış işlemci pinleri ise yamulmuş şekildeydi muhtemelen kargodan kaynaklı hasar almıştı Amazon değişim talebi oluşturdu ama belki de kabul etmeyecekler videolu kanıt sunamadığım için çok kötü bir deneyim sahibi oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı