AGT Kurye ve Amazon çelişkisi

Makaleler
6
Selamlar 21 Kasım Cumartesi günü amazon.com.tr adresinden 860 Evo 250GB SSD siparişi verdim. Prime üyeliğim mevcut bu arada. Buraya kadar sıkıntı yok, bugün 10 ile 11 saatleri arasında kargoya verildi, saat 14 gibi ise kargom Trabzon'da yani oturduğum yerde görünüyordu ve teslimat tarihi bugün diyordu.

ekran122.PNG

Bundan bir süre sonra teslim tarihini güncellediler ve 25 Kasım 2020 yaptılar.

Ekran Alıntısı122.PNG

Tamam dedim olabilir dedim fakat bundan sonra gördüğüm kısım beni şok etti...

wq12ew.PNG

Bundan sonra birden "Teslim bölgesine sevk edildi" yazısı Aşağıdaki gibi oldu.

2121321.PNG

Yani cidden anlayamıyorum, böyle bir şey yaşayan var mı? İlk kez AGT ile kargo geliyor ve cidden böyle ise lanet olsun böyle firmaya.

NOT: Müşteri hizmetlerini arayacaktım fakat saat 18'i geçti. Eğer 25 Kasım'a kadar gelmezse arayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
AGT kurye berbat hocam.
Berbatlığı beni ilgilendirmiyor şu an. Neden böyle bunu merak ediyorum sadece, ve gördüğüm kadarıyla Amazon'dan alanlara max. ertesi gün geliyor ama Amazon dışı alanlara hep 2-3 hafta bazılarına 1 ay sonra geliyor.

Ancak neden böyle olay sadece bu, bunu merak ediyorum. Keşke şimdi kapıyı çalıp kargoyu verseler...
AGT ile geliyorsa geçmiş olsun. Benim Papara kartımı 14 günde getirdiler ve almaya çağırdılar. Rezalet bir firma.
Berbatlığı beni ilgilendirmiyor şu an. Neden böyle bunu merak ediyorum sadece, ve gördüğüm kadarıyla Amazon'dan alanlara max. ertesi gün geliyor ama Amazon dışı alanlara hep 2-3 hafta bazılarına 1 ay sonra geliyor.

Ancak neden böyle olay sadece bu, bunu merak ediyorum. Keşke şimdi kapıyı çalıp kargoyu verseler...

İlk Papara kartımı 1 ay yeni çıkan Papara Black kartı 3 ayda getirdiler.

Bende de aynısı oldu sağolsun Amazon aradaki fiyattan oluşan mağduriyeti geri iade edecez dediler.
En iyisi Amazonu ara bilgi al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı