AGV kask için vizör rengi ne olmalı?

Raelivex

Centipat
Daha fazla  
Merhaba AGV kask almayı düşünüyorum ama vizör rengini ne alsam karar veremedim. Arkadaşımda siyah vizör var gece görmesi zor oluyor.
Şeffaf mı alsam yoksa renkli vizör alsam sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba AGV kask almayı düşünüyorum ama vizör rengini ne alsam karar veremedim. Arkadaşımda siyah vizör var gece görmesi zor oluyor.
Şeffaf mı alsam yoksa renkli vizör alsam sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler.

Mavi var bende biraz daha iyi tercih edilebilir. Ama gece sürüşleri için ek şeffaf öneririm.

Mavi var bende biraz daha iyi tercih edilebilir. Ama gece sürüşleri için ek şeffaf öneririm.

Siyah da var. İsterseniz aynı yere bakarak siyah, mavi vizörden ve düz fotoğraf çekip atabilirim farkı görmeniz için. Mavi vizör alırken hep birinden böyle bir fotoğraf bulmak isteyip bulamamış tereddütle almıştım :)

Yanımda şeffaf mı taşıyım?
Öyle yapanlar da var.

En güzeli o olur çünkü geceleri ışıklandırılmamış yollarda vizörü açmak durumunda kalabilirsiniz.

Siyah da var. İsterseniz aynı yere bakarak siyah, mavi vizörden ve düz fotoğraf çekip atabilirim farkı görmeniz için. Mavi vizör alırken hep birinden böyle bir fotoğraf bulmak isteyip bulamamış tereddütle almıştım :)

En güzeli o olur çünkü geceleri ışıklandırılmamış yollarda vizörü açmak durumunda kalabilirsiniz.

Fotograf cok iyi olur.

Fotograf cok iyi olur.

Siyah vizörlerim maalesef garajda kalmış. Ama mavi vizörün içinden fotoğraf çektim.
İlk resim mavi vizör ikincisi düz kamera. Bir arkadaşımdan rica edeceğim şimdi siyah vizör için de.

043ca784-6ea0-45f7-9e74-3f0153b29b75.jpg

410ecfca-7008-49e8-8cce-a0147180d433.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı