AGV kask önerisi

peronlayd

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, AGV kask almak istiyorum. Yurt dışından arkadaşım getirtecek. Hem yeni çıkmış hem de görünüşü güzel bir kask önerir misiniz? Bazılarında rüzgarlık tarzında bir şey var çok hoş duruyor, o tarz olursa daha iyi olur.

Hocam motosiklet kaskı böyle seçilmez kullandığın motorun tarzına göre seçim yapmalısın naked mi SS mi Sport touring mi adventure mi ne kullanıyorsun önce onu belirtmelisin sadece görünüş için kask alıyorsan yanlış anlama ya çok bilgisizsin ya da çok paran var ki çöpe atıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaskın görünüşü ile ne alakası var? Skuter kullananla Choper kullanan aynı kaskı kullanamaz mı?

Tabii ki kullanabilir fakat rahatlık açısından bahsediyor sanırım arkadaş.

Crypton tarzı motora binen adamınki de can naked tarzı bineninki de aldığı kask her türlü kafasını koruyacak kask konusunda rahatlık olarak bir fark olacağını sanmam motor için deseniz o ayrı

Tabii ki kullanabilir fakat rahatlık açısından bahsediyor sanırım arkadaş.

Ne gibi bir sıkıntı olur ki? Google'a AGV kask yazınca çıkan kasklar her motor için kullanılabilir duruyor. Sadece görünüş anlamında racing ve naked'lara daha uygun gibi.

Crypton tarzı motora binen adamınki de can naked tarzı bineninki de aldığı kask her türlü kafasını koruyacak kask konusunda rahatlık olarak bir fark olacağını sanmam motor için deseniz o ayrı.

Hocam nasıl rahatlık açısında bir fark olacağını sanmıyorsunuz? Siz choppera bindiğiniz önü açık kask ile SS motora binin bir hız yapın bakalım rahat hissedecek misiniz?

Hocam nasıl rahatlık açısında bir fark olacağını sanmıyorsunuz? Siz choppera bindiğiniz önü açık kask ile SS motora binin bir hız yapın bakalım rahat hissedecek misiniz?

Tam kapalı vizorlü kasklar için konuşmuştum yarım kask veya çene kapanır açılan için değil belirtmemişim

Ne gibi bir sıkıntı olur ki? Google'a AGV kask yazınca çıkan kasklar her motor için kullanılabilir duruyor. Sadece görünüş anlamında racing ve Naked'lara daha uygun gibi.

Hocam ben markanın ürünlerini kastederek söylemedim. Chopper sürdüğün kask ile super Sport bir motor sürmek epey zor olur rahat olmaz bundan bahsettim.

Arkadaşlar kask kullandığınız motorsiklete göre seçilir motorsiklet ile aranız ne kadar iyi yada ne kadar bilginiz var bilmiyorum fakat kısaca açıklamak isterim seçtiğiniz kaskın aerodinamik yapısı motorsikletinize uymayabilir kağıt üstünde tabiki her kask her motorsiklet ile kullanılabilir ama bu size göre ornegin naked motorsikletler çok fazla rüzgar direncine maruz kaldığı için kaskın aerodinamik yapısı ona uygun olmalıdır aksi takdirde kask kafanızda çok fazla ivme uygulayıp sizi yoracaktir mümkünse kask mutlaka denenmelidir aynı beden başka marka kasklarin kafanıza uyumu aynı olmayacaktır l beden shoei kask kafanıza uyurken l beden agv kask size uymayabilir bir sürü kriter var kask kafayı ne çok sıkmali nede kafanızda rahat hareket etmelidir kaskin arka kısmından ileriye doğru ittirip iki bas parmağınızı alın bolgenize sokup ölçüm yapabilirsiniz iki bas parmagi çok rahat giriyorsa kask size uygun değildir motorsiklet üstünde çok uzun zaman geçirmiş birisi olarak söylüyorum ki bu arkadaşın yaptığı gibi kask seçilmez ama yinede karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…