AGV kask önerisi

Hocam ben markanın ürünlerini kastederek söylemedim. Chopper sürdüğün kask ile super Sport bir motor sürmek epey zor olur rahat olmaz bundan bahsettim.

Bende neden zor olur diyorum işte.

Hocam ben markanın ürünlerini kastederek söylemedim. Chopper sürdüğün kask ile super Sport bir motor sürmek epey zor olur rahat olmaz bundan bahsettim.

Tamam arkadaş açıklamış. Anladım. Sağolun ikinizde.

Hocam motosiklet kaskı böyle seçilmez kullandığın motorun tarzına göre seçim yapmalısın naked mi SS mi Sport touring mi adventure mi ne kullanıyorsun önce onu belirtmelisin sadece görünüş için kask alıyorsan yanlış anlama ya çok bilgisizsin ya da çok paran var ki çöpe atıyorsun.

Hocam ikisi de değil sadece belirtmeyi unutmuşum. Yazın Allah nasip ederse CBR650r almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar kask kullandığınız motosiklete göre seçilir motosiklet ile aranız ne kadar iyi ya da ne kadar bilginiz var bilmiyorum fakat kısaca açıklamak isterim seçtiğiniz kaskın aerodinamik yapısı motorsikletinize uymayabilir kağıt üstünde tabii ki her kask her motosiklet ile kullanılabilir ama bu size göre ornegin naked motosikletler çok fazla rüzgar direncine maruz kaldığı için kaskın aerodinamik yapısı ona uygun olmalıdır aksi takdirde kask kafanızda çok fazla ivme uygulayıp sizi yoracaktir mümkünse kask mutlaka denenmelidir aynı beden başka marka kasklarin kafanıza uyumu aynı olmayacaktır l beden Shoei kask kafanıza uyurken l beden AGV kask size uymayabilir bir sürü kriter var kask kafayı ne çok sıkmali ne de kafanızda rahat hareket etmelidir kaskin arka kısmından ileriye doğru ittirip iki bas parmağınızı alın bolgenize sokup ölçüm yapabilirsiniz iki bas parmagi çok rahat giriyorsa kask size uygun değildir motosiklet üstünde çok uzun zaman geçirmiş birisi olarak söylüyorum ki bu arkadaşın yaptığı gibi kask seçilmez ama yine de karar sizin.

Hocam zaten şu an kaskım var, belirttiğin şeyleri ben de biliyorum tabii ki ama bunu konuyu açarken belirtmeyi unutmuşum super Sport motor alacağım. Buna göre bir kask önerirseniz sevinirim. Görünüş açısındanda güzel olsun derken bazı kasklar çok kötü duruyor, öyle bir şey önermesinler diye görünüşü güzel olsun dedim. Kask'ında bedeninde sorun yaşamam nasıl almam gerektiğini biliyorum yine de teşekkür ederim. Ben sadece görünüşü güzel ve güncel bir AGV kask önermenizi istedim. Veya başka kasklar da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı