AGV kask önerisi

Hocam ben markanın ürünlerini kastederek söylemedim. Chopper sürdüğün kask ile super Sport bir motor sürmek epey zor olur rahat olmaz bundan bahsettim.

Bende neden zor olur diyorum işte.

Hocam ben markanın ürünlerini kastederek söylemedim. Chopper sürdüğün kask ile super Sport bir motor sürmek epey zor olur rahat olmaz bundan bahsettim.

Tamam arkadaş açıklamış. Anladım. Sağolun ikinizde.

Hocam ikisi de değil sadece belirtmeyi unutmuşum. Yazın Allah nasip ederse CBR650r almayı düşünüyorum.

Hocam zaten şu an kaskım var, belirttiğin şeyleri ben de biliyorum tabii ki ama bunu konuyu açarken belirtmeyi unutmuşum super Sport motor alacağım. Buna göre bir kask önerirseniz sevinirim. Görünüş açısındanda güzel olsun derken bazı kasklar çok kötü duruyor, öyle bir şey önermesinler diye görünüşü güzel olsun dedim. Kask'ında bedeninde sorun yaşamam nasıl almam gerektiğini biliyorum yine de teşekkür ederim. Ben sadece görünüşü güzel ve güncel bir AGV kask önermenizi istedim. Veya başka kasklar da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…