Ağzı kokan birine bu durum nasıl anlatılır?

BossFrk

Hectopat
Daha fazla  
Ağız kokusu beni çok rahatsız edebiliyor ve gündelik hayatta karşılaştığım kişilerin %75'inin ciddi derecede ağzı kokuyor ama kimseye durumu açıklayamıyorum kırarım diye. Nasıl anlatabilirim veya ne yapabilirim? Bazen insanlar inadına yüzüme hohluyor gibi bile hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerinde bende bu durumu yaşıyorum. İş yerinde ise sakız çözüm olamayabilir.

Bu küçük incecik renkli kağıt gibi olanlardan var, ama eskisi kadar çok bulunmuyor. rocco strip'miş

Ağız kokusu genel olarak şu sebeplerden oluyor: Dişlerin fırçalanmaması, dil temizleyici kullanılmaması, diş ipi /ağız duşu kullanılmaması ve dişçiye gitmemektir.

Eğer bunlardan birini hediye edersen /ima edersen anlaşılır.

Ağız kokusu genel olarak şu sebeplerden oluyor: Dişlerin fırçalanmaması, dil temizleyici kullanılmaması, diş ipi /ağız duşu kullanılmaması ve dişçiye gitmemektir.

Eğer bunlardan birini hediye edersen /ima edersen anlaşılır.
Özellikle birisi var bunu ona açıklamak istiyorum ama en ufak bir alınmada ki çok kolay alınıyor bana cidden gönül koyuyor. İğne ucu kadar bile alınsın istemiyorum ve bu tip çözümlerin işe yaraması imkansıza yakın.

Özellikle birisi var bunu ona açıklamak istiyorum ama en ufak bir alınmada ki çok kolay alınıyor bana cidden gönül koyuyor. İğne ucu kadar bile alınsın istemiyorum ve bu tip çözümlerin işe yaraması imkansıza yakın.

Hocam bence günlük rutin anlatırken kendinle ilgili ağız temizliğinden bahsedebilirsin yapmayan insanlardan rahatsız olduğunu belirtebilir ve umarım sende yapıyorsundur diyerekten az da olsa bir şeylere ışık yakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı