Anlamayan babaya nasıl anlatılır?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Bundan daha önce açmış olduğum konularda kasam ses yapıyor diye 2 konu açtım. Herkes HDD bozuk diyordu, ben de öyle düşünüyordum. Hatta bilgisayar zar zor açıldığında, Windows girdiğinde HD TUNE PRO programıyla baktım. Health kırmızı ve sarı gözüküyordu. Hiç sağlıklı gözükmüyordu. Şimdi ayrıntıya girmeyeceğim. Şimdi bunu babama söyledim. Babam diyor ki yok işte HDD doldurdun o yüzden açılmıyor 1TB HDD. İşte HDD virüs var, reset at düzelir. İşte SSD aldırmak için reset atmadın, bozdun. Reset atsan düzelirdi, gibi sözler söylüyor. Parça nereden baksanız 6-7 yıllık ve bu sorunu @Recep Baltaş sabit diskin ölmüş olarak söylemişti. Ama babama bir türlü kanıtlayamadım. Sizce ne yapmalıyım? Daha önceki açtığım konular:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskinin adamı cahildir, anlatamazsın Babam 1978'li gene aynı kafa 1949'lu dedemden farkı yok onun için boşver.
"Boş ver" biraz yanlış bir cevap olur. Arkadaşın paraya ihtiyacı var ve babasından yardım istiyor ama babası olmaz diyor.Sorun bu ve ikna etmek için bir yol arıyor aynı duruma bende düştüm sürekli ona bilgisayar ile ilgili videolar falan izletmeyi deneyebilirsin. Şu anda babam bana Allah'a şükür bilgisayar ile ilgili her desteği yapar. Kafasını bu tip videolarla sisirdim. Dene derim.
Not: Daha fazla bilgi edinmesini sağla seni daha iyi anlayacaktır.

Son düzenleme:
Hocam SSD çok pahalı bir şey değil ikna etmek için uğraşacağına 2 haftalık harçlığınla alıverirsin. Bu arada keşke zamanında o hazır kasayı almayıp toplama yapsaydın. Eğer düşündüğüm kasaysa zamanında R7+FX'li kasaları pahalıya satıyorlardı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı