Aft olabilir mi? Biraz daha tarif edebilir misiniz?
Aynısı bende de var sağ tarafta dişlerimin hemen altında ama acımıyor nereden baksan 15 yıldır var muhtemelen sen orayla uğraşmışsın yara yapmışsın.
Eğer beyaz ve yuvarlaksa yüksek ihtimalle afttır hocam. Endişelenmenize ya da doktora gitmenize gerek yok aft için. 10 gün içinde kendi kendine geçer. Çok sıcak ya da çok soğuk şeyler tüketmemeye çalışın.Aft ne diye baktım ona benziyor olabilir yani.
Eğer beyaz ve yuvarlaksa yüksek ihtimalle afttır hocam. Endişelenmenize ya da doktora gitmenize gerek yok aft için. 10 gün içinde kendi kendine geçer. Çok sıcak ya da çok soğuk şeyler tüketmemeye çalışın.
Aft aslında neden çıkıyor tam olarak bilinmiyor. Bu kadar bilgiye nereden sahipsiniz derseniz sağ olsun ağzımdan hiç eksik olmaz kendileri, o yüzden çok araştırma yaptım ve bununla ilgili sayısız kere doktora gittim. Aşırı soğuk ve sıcak iyileşmesini geciktiriyor sadece.Dün bayağı dondurma yedim buzlu buzlu belki ondandır soğuk şeylerden olabildiğine göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.