Ağzın içindeki yuvarlak şey nedir?

FurkaNN96

Centipat
Daha fazla  
Ağzımın içinde çeneme doğru giden tarafın sağ altında yuvarlak benzeri bir yapı ama aynısı solda yok ve dilimle ona dokunduğumda canım yanıyor. Ne olabilir fikri olan var mı?

Aft olabilir mi? Biraz daha tarif edebilir misiniz?

Aft olabilir mi? Biraz daha tarif edebilir misiniz?

Aft ne diye baktım ona benziyor olabilir yani.

Aynısı bende de var sağ tarafta dişlerimin hemen altında ama acımıyor nereden baksan 15 yıldır var muhtemelen sen orayla uğraşmışsın yara yapmışsın.

Bende de acımıyor sadece dilimle yoklayınca acıyor bakalım geçici mi yoksa kalıcı mı bende de yeni dikkatimi çekti benim de.

Aft ne diye baktım ona benziyor olabilir yani.
Eğer beyaz ve yuvarlaksa yüksek ihtimalle afttır hocam. Endişelenmenize ya da doktora gitmenize gerek yok aft için. 10 gün içinde kendi kendine geçer. Çok sıcak ya da çok soğuk şeyler tüketmemeye çalışın.

Eğer beyaz ve yuvarlaksa yüksek ihtimalle afttır hocam. Endişelenmenize ya da doktora gitmenize gerek yok aft için. 10 gün içinde kendi kendine geçer. Çok sıcak ya da çok soğuk şeyler tüketmemeye çalışın.

Dün bayağı dondurma yedim buzlu buzlu belki ondandır soğuk şeylerden olabildiğine göre.

Edit: 20'lik dişler için kök falan zannettim ilk başta da o değil sanırım.

Dün bayağı dondurma yedim buzlu buzlu belki ondandır soğuk şeylerden olabildiğine göre.
Aft aslında neden çıkıyor tam olarak bilinmiyor. Bu kadar bilgiye nereden sahipsiniz derseniz sağ olsun ağzımdan hiç eksik olmaz kendileri, o yüzden çok araştırma yaptım ve bununla ilgili sayısız kere doktora gittim. Aşırı soğuk ve sıcak iyileşmesini geciktiriyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı