Ağzınıza böcek kaçtı mı?

Makaleler
12
Hiç uçan böcek, örümcek veya herhangi bir böceğin ağzınıza kaçtığı oldu mu? Bu deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. :)

Ben bugün yaşadım. Ağzım açık yürürken uçan böcek boğazıma kaçtı. Sonrasında çıkardım. Burada çıkarılacak sonuç şu: Ağız açık gezilmez.

Bu olayı yaşadım ve dedim ki: "Technopat'ta kimse paylaşmamış, ben paylaşayım."

Köydeyken ağzıma gergedan böceği girmişti. Korkudan ezmiştim, pişmanım.
1634133260726.jpeg

Hiç uçan böcek, örümcek veya herhangi bir böceğin ağzınıza kaçtığı oldu mu? Bu deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. :)

Ben bugün yaşadım. Ağzım açık yürürken uçan böcek boğazıma kaçtı. Sonrasında çıkardım. Burada çıkarılacak sonuç şu: Ağız açık gezilmez.

Canlı canlı Çekirge ve solucan yedim. Sayılır mı?

Evimizde hep karınca olmuştur. Bir gün meyve yerken meyvenin üzerinde karınca varmış. Ekrana odaklandığımdan fark etmemiştim. Sonra nasıl fark ettim bilmiyorum ama 10-15 defa dişlerimi fırçaladığımı hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı