Ahh lehim pompası ahh

• Konuyu başlatan 207061
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.119
XBOX kolunun analoglarını değiştirmeye karar verdim geçen. Video'ya bakarken orada böyle bir şey kullandıklarını gördüm ve araştırmaya başladım. Meğer o da lehim pompasıymış. Ben de elektrikli olanından sipariş verdim.

Konu güzel bir tesadüf oldu benim için :)
Değiştirmek çok kolay aslında. Yalnızca dikkat edin, PCB'si biraz kolay eriyor. Havyayı uzun süre tutmayın. Eğer lehim pratiğiniz yoksa önce boş bir yerde denemeler yapmanızı öneririm :)

Değiştirmek çok kolay aslında. Yalnızca dikkat edin, PCB'si biraz kolay eriyor. Havyayı uzun süre tutmayın. Eğer lehim pratiğiniz yoksa önce boş bir yerde denemeler yapmanızı öneririm :)

Lazım olan bir şey değil, o yüzden direkt dalacağım. Maksat tecrübe kazanmak :D

Pompa dediğimde ufo gören masum köylü gibi bakıyorlar. Sadece satıyorlar, ama ne sattıklarını bilmiyorlar.
Meslek liselerinde tüm öğrenciler almak zorundalar onu elektirik özellikle. :D Aslında bir liseye gidip hocanın birinr sorsanız faha kolay bulurdunuz. O kadar yıl beklemezdiniz. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı