AHORA 5A-RTX3060/Ti sistem alınır mı?

Robert

Megapat
Merhaba arkadaşlar, iyi günler, GameGaraj sitesi üzerinden satılan bu kasa hakkında sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Kasayı 3060 Ti ekran kartı ve işlemciyi Ryzen 5600 yaparak almak istiyorum. Bu parçaları değiştirince sistem 16bin TL'ye denk geliyor. Link burada;

Palit ve INNO3D ekran kart modellerinin sıkıntı yaratmayacağını biliyorum fakat siz olsanız bu ikisinden hangisini seçersiniz? (3060 Ti modeli ele alıyoruz.)
Sizce anakartı değiştirmeli miyim? Sitedeki sunulan seçeneklerden bir model öneriniz varsa söylerseniz çok iyi olur.
İşlemciyi 5600'den 5600X'e yükseltip, aradaki yaklaşık 700 TL fiyat farkıyla değiştirmeli miyim?
Kasa ve PSU beni biraz korkutuyor genel olarak ona da bir yorum söylerseniz çok süper olur.

Genel olarak bu kasa yerine 3060 Ti ve Ryzen 5600 (12400F'de olabilir) ayarında bir kasa öneriniz varsa onu da alabilirim, benim bulabildiğim en fiyatına değebilecek kasa bu oldu şu ana kadar.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü alınır hocam, çok iyi fiyat, bilgisayarım olmasa direkt alırdım. İşlemciyi 5600 yapmanız mantıklı bir seçim, bütçe var ise 5600X yapabilirsiniz fakat yapmasanız da olur. Ekran kartına ekstra para vermeyin, inno3d sorun çıkartmaz. Bu fiyata stoklar çok fazla dayanmaz, elinizi çabuk tutun.

Her türlü alınır hocam, çok iyi fiyat, bilgisayarım olmasa direkt alırdım. İşlemciyi 5600 yapmanız mantıklı bir seçim, bütçe var ise 5600X yapabilirsiniz fakat yapmasanız da olur. Ekran kartına ekstra para vermeyin, inno3d sorun çıkartmaz. Bu fiyata stoklar çok fazla dayanmaz, elinizi çabuk tutun.

Yorumunuz için sağolun hocam, bu kasada kararlıyım fakat black friday ayındayız diye daha uygun bi kasa gelir diye korkuyorum fakat bence de upgradelerle çok iyi bir kasa oluyor.

İşlemci 5600 anakart ASUS Prime yapılarak alınır hocam.
Sağolun hocam bende öyle düşünüyorum fakat B450 yerine B550 zahmetine girmeliyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumunuz için sağ olun hocam, bu kasada kararlıyım fakat Black Friday ayındayız diye daha uygun bir kasa gelir diye korkuyorum fakat bence de upgradelerle çok iyi bir kasa oluyor.

Sağ olun hocam bende öyle düşünüyorum fakat B450 yerine B550 zahmetine girmeliyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam bence fiyat farkına değmez sistemi al Black Friday'den B550 düşünürsen sonradan alabilirsin eski anakartıda satarsın.

Yorumunuz için sağolun hocam, bu kasada kararlıyım fakat black friday ayındayız diye daha uygun bi kasa gelir diye korkuyorum fakat bence de upgradelerle çok iyi bir kasa oluyor.
Pişman olursunuz gibi geliyor, ben 12400f 3060ti sistemi 15.000 fiyata kaçırdım diye yanıyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler, dediğiniz gibi sanırsam 1 hafta içinde satın alacağım. Bir de kasadan ayrı aynı linkteki monitörleri önerebilir misiniz? Game Booster markalı bir monitör 2700TL'ye koyuyorlar linkteki kasa yerinde. Sizce onu da satın alınır mı? Yoksa önümüz Black Friday monitörü oradan satın almak daha mı mantıklı olur?

Yorumlarınız için teşekkürler, dediğiniz gibi sanırsam 1 hafta içinde satın alacağım. Bir de kasadan ayrı aynı linkteki monitörleri önerebilir misiniz? Game booster markalı bir monitör 2700TL'ye koyuyorlar linkteki kasa yerinde. Sizce onu da satın alınır mı? Yoksa önümüz Black Friday monitörü oradan satın almak daha mı mantıklı olur?

Black Friday'i bekle hocam monitör için bende bekliyorum.

Sağ olun arkadaşlar, birkaç arkadaşıma ve biraz daha araştırarak kasayı 32 GB RAM, 3060 Ti INNO3D, ASUS anakart, 2 TB SSD ve kasa upgrade'i ile satın almış bulunmaktayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı