Merhaba. Sosyal medya üzerinden biriyle tartışırken ahraz demem sebebiyle dava açacağını söyledi. Dava yer miyim? Ayrıca kendisi de bana velet dedi. Velet de hakaret midir?
Merhaba. Sosyal medya üzerinden biriyle tartışırken ahraz demem sebebiyle dava açacağını söyledi. Dava yer miyim? Ayrıca kendisi de bana velet dedi. Velet de hakaret midir?
Gülen hocalarım gülün valla hakkınızdır. Sosyal medyada tartışırken ağzımızdan kaçırdık. Kendisinin biyografisinda terazi olunca hukuk mezunudur diye düşündüm. Velet kelimesini de bana dava açarsa ona koz olarak kullanacaktım
Gülen hocalarım gülün vallahi hakkınızdır. Sosyal medyada tartışırken ağzımızdan kaçırdık. Kendisinin biyografisinda terazi olunca hukuk mezunudur diye düşündüm. Velet kelimesini de bana dava açarsa ona koz olarak kullanacaktım
Mahkemeye verdiği/vereceği falan yok. Aklınca seni korkutmaya çalışıyor. Ben böylelerini çok gördüm. Bir de, kendisi bu mahkeme işlerini çok kolay sanıyor galiba. Aylarca, hatta yıllarca mahkeme koridorlarında zaman geçirenler var.