Ahraz hakaret midir?

1736000182600.png

1736000203162.png

İkisi de hakaret değildir.

Merhaba. Sosyal medya üzerinden biriyle tartışırken ahraz demem sebebiyle dava açacağını söyledi. Dava yer miyim? Ayrıca kendisi de bana velet dedi. Velet de hakaret midir?
Hakaret olarak ahraz veya velet diyen birinin yaşı dava açacak kadar büyük değildir zaten, ikinizin de gönlü rahat olsun.

Gülen hocalarım gülün valla hakkınızdır. Sosyal medyada tartışırken ağzımızdan kaçırdık. Kendisinin biyografisinda terazi olunca hukuk mezunudur diye düşündüm. Velet kelimesini de bana dava açarsa ona koz olarak kullanacaktım :D

Gülen hocalarım gülün vallahi hakkınızdır. Sosyal medyada tartışırken ağzımızdan kaçırdık. Kendisinin biyografisinda terazi olunca hukuk mezunudur diye düşündüm. Velet kelimesini de bana dava açarsa ona koz olarak kullanacaktım :D

Her terazi hukuk mezunu olmuyor kardeşim o yüzden rahat ol hiçbir şey olmaz.

Şahsiyet hala ahrazın hakaret olduğunu iddia edip dava edeceğini söylüyor :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250105_113227_com_instagram_android_InstagramMainActivity_edit_176410274972442.jpg
    Screenshot_20250105_113227_com_instagram_android_InstagramMainActivity_edit_176410274972442.jpg
    143,9 KB · Görüntüleme: 48
Şahsiyet hala ahrazın hakaret olduğunu iddia edip dava edeceğini söylüyor :D

Mahkemeye verdiği/vereceği falan yok. Aklınca seni korkutmaya çalışıyor. Ben böylelerini çok gördüm. Bir de, kendisi bu mahkeme işlerini çok kolay sanıyor galiba. Aylarca, hatta yıllarca mahkeme koridorlarında zaman geçirenler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı