Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamünaleyküm dostlar,
Görseldeki kapıyı nasıl tamir edebiliriz veya neler yapabiliriz? Buna benzer işleride tamirat yapan veya tecrübe edinen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Önce zımpara ile temizleyip, boşlukları macun ile doldurup kuruduktan sonra üzerine linkteki tipte uygun renkli bir malzemeyi yapıştırabilirsiniz. (Bu arada site hakkında bilgim yok, örnek maksadı ile paylaştım.)
Çürükleri zımparaladım, macun attım sonra yine ince zımpara attım, tozunu aldım buna rağmen Folyo tam tutmuyor, sebebi ne olabilir. ? Birde folyoyu buraya neyle yapıştırabilirim ? Yapışkan önerisi olan var mı?
@4ERC Folyonun yapışkanı kalitesizdir. Bally benzeri bir yapıştırıcıyı hem kapıya, hem de folyoya ince bir katman sürün, biraz bekleyin (duruma göre 1 veya 2 dakika), hafiften kurusun. Sonra yapıştırabilirsiniz. Yalnız Bally türevleri yeteri kadar kurumadan vıcık halde iken yapıştırmaya kalkarsanız, ince malzemeleri tutmaz. Ya da aynı mantıkla tutkal da uygulayabilirsiniz.
@4ERC Komple zımparalamışsınız galiba. Öyleyse renkli vernik de atabilirsiniz. Kaplamadan ziyade vernik daha hoş durur. Tüy bırakmayan bir fırça ile tek yönde uygulanabilir.