Ahşap uzun bilgisayar masası nereden bulunur?

Vivense'de harika bir tane buldum. Boyutları harika ve çok da pahalı değil. PC masası değil ama çalışma masası olarak geçiyor. Ama ben bu tarz masaları seviyorum. Hem büyük oluyor hem de üstüne PC kasasınıda koyabiliyorsun.

Bu güzelmiş bunu bayağı beğendim kasayı da üstüne koymak için düşünüyorum ebat olarak olabilir bu tam hem de model.

Bacakları bildiğimiz doğrama ve ağaç baya sağlam malzemeden yani meşeden yapılmış. Bacaklarının kalitesiz olması kanısına nereden vardınız anlamış değilim.
Yorumlarından. Kullanan kişiler yamulduğunu söylediği için başka marka tercih ettin yoksa bunu almak istiyordum bende.

Ayak Malzemesi Metal olduğu için kalitesiz .

Yorumlarından. Kullanan kişiler yamulduğunu söylediği için başka marka tercih ettin yoksa bunu almak istiyordum bende.

Ayak Malzemesi Metal olduğu için kalitesiz .
Sanırım onlar bunu çalışma yada pc masası olarak kullanmamış. Tenekeden yapılsa bir monitör ve bir kasayı taşır. Büyük ihtimalle yamuldu diyenler başka bir şey için kulanmış. Vivense'den daha öncede alışveriş yaptım ve hala kullanıyorum.

Sanırım onlar bunu çalışma yada pc masası olarak kullanmamış. Tenekeden yapılsa bir monitör ve bir kasayı taşır. Büyük ihtimalle yamuldu diyenler başka bir şey için kulanmış. Vivense'den daha öncede alışveriş yaptım ve hala kullanıyorum.
Artık üstüne mi oturdular bilmiyorum ben rani Mobilya dan aldım tuzlu biraz ama malzeme kaliteli çift monitör için ideal bide şık eve uyumlu oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı