Herkese iyi günler dilerim. Ben yapay zeka ile müzik yapıyorum. Önerilerinize ihtiyacım var. Ben Türk siyasetinde Recep tayyip Erdoğan, Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun sesini kullanarak müzik yapıyorum. Siz olsanız ben şu siyasetçinin/ünlünün şu müziği söylemesi hoşuma gider dediğiniz öneri var mı? Yaptığım müzikleri YouTube'a yükledim eksiklerimi söylerseniz sevinirim.
Muharrem ince X Kemal Kılıçdaroğlu - gözlerinin yeşilini özledim çıktığında söylersiniz
Erkek kısmını Kılıçdaroğlu kadın kısmını İnce söylerse güzel olur bence.
@116232. Luigi99 @Nizel G söylediğiniz şarkılar masum olmayan şarkılar. Benim amacım siyasetin stresinden kurtulmak eğlenmek için sormuştum. Yine de teşekkür ederim.
Siyasetin stresinden kurtulmanın yolu siyasetle ilgilenmeyen kesimin siyasetten çıkmasıdır.
Maşallah bizim millet sonuçlarını geçtim siyasilerden daha siyasi.
Kötü tarafı da, buna rağmen körelmiş bir bakış açısıyla bakılması. Sağ tarafından bakan da sol tarafından bakan da ortasından bakan da düz bir görüşe sahip değil.
Bu noktada otobüste dans eden birine Aleyna Tilki şarkısı söyletmek yerine kendini siyasette sanan veya siyasetin içinde sanan kişilere farkındalık yaşatacak bir içerik bence uygun olurdu.
Muharrem ince X Kemal Kılıçdaroğlu - gözlerinin yeşilini özledim çıktığında söylersiniz
Erkek kısmını kılıçdaroğlu kadın kısmını ince söylerse güzel olur bence.