Rehber AI Noise Canceling Software indirme rehberi

Manix6488

Decapat
Katılım
17 Mart 2023
Mesajlar
151
Çözümler
2
Anakart
Asus TUF Gaming B550M-E AM4 DDR4 Anakart
Merhaba, bu konuda ASUS anakart kullanıcıların Armoury Crate üzerinden yükleyemediği driverhubında bulmadığı driver olan AI noise cancelling sürücünün kurulumunu göstereceğim.
Normalde bu özelliği kullanmak için Armoury Crate üzerinden kullanma menüsüne girdiğimizde "driverhub üzerinden AI noise cancelling sürücüsünü indirip tekrar deneyin." gibi bir hata mesajıyla karşılaşıyoruz. Driverhuba girdiğimizde asla bu sürücüyü indiremiyoruz veya program bulmuyor. Her anakartta olmasa da çoğu anakartta böyle oluyor. İşte bu çileye son.


Adım 1- WinRAR indirme.
İlk öncelikle WinRAR'ın sitesinden WinRAR programını kuruyoruz.

Site
Veya.
Site:WinRAR


Adım 2- Sürücü dosyasını indirmek.
Dosyayı yabancı bir forumdan buldum kurulum dosyasını parça parça alıp birleştiridiğini ve tek bir kurulum paketi haline getirdiğini söylüyordu. VirusTotal testine attım 1 antivirüs uyarı verdi. Diğer hiçbir antivirüsten uyarı almadım. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum yine de buradan test sonuçlarına bakabilirsiniz.
İndirme Bağlantısı
Veya.
Bu bağlantıdan dosyayı indirerek WinRAR yoluyla klasöre çıkarıyoruz. Görselleri aşağıya yükledim.

Ekran görüntüsü 2025-10-12 035829.png



Adım 3- Sürücüyü kurmak.
Evet dosyayı indirdik, şimdi kurulum aşamasındayız.
Klasöre çıkarttığımız dosyanın boyutu 58, 5MB olmalı özellikler kısmından bakabilirsini. Görselleri aşağıya yükledim.

Ekran görüntüsü 2025-10-12 041902.png


Klasöre giriş yapın orada install.bat dosyası göreceksiniz çift tıklayıp çalıştırın.

Ekran görüntüsü 2025-10-12 042128.png


ASUS programı bizden yönetici izni isteyecek evet tuşuna tıkladıktan bir müddet sonra pencere kapanacak ve kurulum tamamlanmış olacak.

Şimdi ise tek yapmamız gereken Armoury Crate programını tekrar açmak ve evet gördüğünüz üzere program bize uyarı vermedi ve özelliği kullanabiliyoruz.

Ekran görüntüsü 2025-10-12 042600.png



Rehberimi okuduğunuz için teşekkür ederim. İlk rehberim olduğu için hatalar olabilir. Göz ardı ederseniz sevinirim. Bunun için özür diliyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Tekrardan teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı