Çözüldü AI Suite 3 eksik kuruluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GunsZek

Hectopat
Daha fazla  
Bir hatadan dolayı AI Suite 3'ü kullanamıyordum. Daha sonra aşağıda bırakacağım linkten kaldırdıktan sonra tekrar kurulum yapabildim fakat bu sefer de eksik kurulum yaptı ve gerek fan ayarları gerek diğer menülere ulaşamaz oldum. Görseli de ekleyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.

AI Suite 3 kaldırdığım link: AI Suite 3 Cleaner.

Anakart modelini soracak olanlar için: ASUS Prime A520M-K.

Dosya Ekleri

• resim_2021-06-28_122123.png
    resim_2021-06-28_122123.png
    139,9 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir hatadan dolayı AI Suite 3'ü kullanamıyordum. Daha sonra aşağıda bırakacağım linkten kaldırdıktan sonra tekrar kurulum yapabildim fakat bu sefer de eksik kurulum yaptı ve gerek fan ayarları gerek diğer menülere ulaşamaz oldum. Görseli de ekleyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Armoury Crate programınız var mı? Varsa onun üzerinden AI Suite güncellemesi var mı kontrol edin. Varsa güncelleyin.

Yoksa Revo Uninstaller Pro deneme sürümünü indirip kurup AI Suite 3 isimli programı listeden bulun ve gelişmiş seçeneğiyle regedit dahil tüm dosya ve verilerini silmesini sağlayın. PC'yi yeniden başlatın. Ardından Armoury Crate programından tekrar kurulum sağlayın. Muhtemelen bu sorununuzu çözecektir. Armoury Crate programınız bilgisayarınızda yoksa anakartınızın sayfasında bulunuyor. Ayrıca son sürümünü yine anakart sayfanızdan indirip kurabilirsiniz. Revo'yla tam kaldırma yaptıktan sonra.

Anakart sayfanız: PRIME A520M-K|Motherboards|ASUS Global

1624876005629.png

1624876050502.png

Saygılarımla.

Armoury Crate programınız var mı? Varsa onun üzerinden AI Suite güncellemesi var mı kontrol edin. Varsa güncelleyin.

Yoksa Revo Uninstaller Pro deneme sürümünü indirip kurup AI Suite 3 isimli programı listeden bulun ve gelişmiş seçeneğiyle regedit dahil tüm dosya ve verilerini silmesini sağlayın. PC'yi yeniden başlatın. Ardından Armoury Crate programından tekrar kurulum sağlayın. Muhtemelen bu sorununuzu çözecektir. Armoury Crate programınız bilgisayarınızda yoksa anakartınızın sayfasında bulunuyor. Ayrıca son sürümünü yine anakart sayfanızdan indirip kurabilirsiniz. Revo'yla tam kaldırma yaptıktan sonra.

1624876005629.png

1624876050502.png

Saygılarımla.

Dosya Ekleri

• 1624875943969.png
    1624875943969.png
    79,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Eki Görüntüle 1086783

Eki Görüntüle 1086784

Saygılarımla.

Merhaba hocam Armoury Crate bilgisayarımda yüklü bayağıdır kullanıyorum zaten sizin dediğiniz uygulamadan bir silmeyi deneyeyim. Sonrasında tekrar size bilgi vereyim iyi günler.
Çözüldü hocam teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı