AICharger indirdikten sonra USB portlar çalışmıyor

Eser Avcı

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2018
Mesajlar
3
Merhaba, IPad'im PC USB portundan şarj olmayınca araştırmalarla AICharger isimli uygulamayı indirdim. Yeniden başlattıktan sonra bilgisayarın hiçbir USB portunda güç yok. Mouse klavye vs de çalıştıramıyorum. Masaüstü ekran açılınca program uyumluluk yöneticisinden bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor: Aicharger yazılı bir hata penceresi çıkıyor. PC'yi başlatırken masaüstü ekran gelene kadar klavye ve mouse ışıkları yanıyor ancak ekran gelince gidiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yardım lazım teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • image.jpg
    image.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba, IPad'im PC USB portundan şarj olmayınca araştırmalarla aıcharger isimli uygulamayı indirdim. Yeniden başlattıktan sonra bilgisayarın hiçbir USB portunda güç yok. Mouse klavye vs de çalıştıramıyorum. Masaüstü ekran açılınca program uyumluluk yöneticisinden bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor: Aicharger yazılı bir hata penceresi çıkıyor. PC'yi başlatırken masaüstü ekran gelene kadar klavye ve mouse ışıkları yanıyor ancak ekran gelince gidiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yardım lazım teşekkürler.

USB sürücülerini silmeyi denediniz mi?
 
Hocam mouse ve klavye çalışmıyor. Kontrol edemiyorum bilgisayarı. Ancak kapatıp açarken power tuşuna bastığımda anlık birkaç saniye ışıkları yanıyor, ekran geldiğinde tekrar gidiyor.
Format atmak tek seçenek gibi görünüyor.
 

Geri
Yukarı