Aida 64 Cpu Sıcaklığı Değerlerim normal mi?

Mdgoz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar boştayken ortalama bu sıcaklıklarda.
Anlık 10-15 derece değişmesi sıkıntı yaratır mı?
Cpu Package ve Cpu IA Cores'i araştırdım ama bulamadım. Bu 2 sorum hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer.

Sistem:
  • Anakart z77-a,
  • İşlemci i7 3770
  • Ekran kartı Asus gtx 760
  • 8 gb ram

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet.

30'dan 45 derecelere nasıl çıkıyor? Durup dururken mi, yoksa herhangi bir işlem mi yapıyorsun ?

Termal macuna bir göz gezdir, aklıma gelen tek şey bu ama yani stok soğutucuyla o ısılar normal gibi geliyor bana fakat ani değişmeler var dediğin için belki macunda yetersizlik olabilir.

Termal macuna bir göz gezdir, aklıma gelen tek şey bu ama yani stok soğutucuyla o ısılar normal gibi geliyor bana fakat ani değişmeler var dediğin için belki macunda yetersizlik olabilir.
2 gün önce termal macunu değiştirdim.

Göz gezdir demek istediğim iyice yayılmış mı işlemcinin üstünde açıklık kalmasın, ince tabaka olsun vb. bunun dışında her şey normalse stok soğutucuyla o değişimler normaldir.

Göz gezdir demek istediğim iyice yayılmış mı işlemcinin üstünde açıklık kalmasın, ince tabaka olsun vb. bunun dışında her şey normalse stok soğutucuyla o değişimler normaldir.
Teşekkür ederim. Zaten yaza doğru stok soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…