AIDA 64 testi yapmalı mıyım?

Bestty

Megapat
Yer
Tardis
Daha fazla  
Merhabalar. i7 4510-U, 840M, 850 EVO 500GB 8 GB RAM sistemim var. Amacım aslında sistemi yük altında denemek değil. Windows 7 olduğu için yük altına girmiyor sanırsam. CS:GO, Valorant, ETS 2 gibi çoğu oyunda denedim ama RAM 4-4.5, CPU %60-65 arası geziyor haliyle tam verim alamıyorum. Sorularım:

1) AIDA testi herhangi bir sorun çıkarır mı?
2) Sistemin yük altına girmemesinin sebepleri nelerdir?
3) Windows 10'a geçiş yaparsam performansımda ne kadar bir artış olur?

Windows 10'a geçerseniz bence iyi bir artış göreceksiniz. SSD yoksa Windows 8.1 diyecektim ama Samsung SSD var. Anlamış değilim şu Windows 7 aşkını ya. :D

Bence en kısa sürede Windows 10'a temiz kurulum aracılığıyla geçiş yapın sonra konuya yazarsınız sorunun çözülüp çözülmediğini.

Merhabalar. i7 4510-U, 840M, 850 EVO 500GB 8 GB RAM sistemim var. Amacım aslında sistemi yük altında denemek değil. Windows 7 olduğu için yük altına girmiyor sanırsam. CS:GO, Valorant, ETS 2 gibi çoğu oyunda denedim ama RAM 4-4.5, CPU %60-65 arası geziyor haliyle tam verim alamıyorum. Sorularım:

1) AIDA testi herhangi bir sorun çıkarır mı?
2) Sistemin yük altına girmemesinin sebepleri nelerdir?
3) Windows 10'a geçiş yaparsam performansımda ne kadar bir artış olur?

CPU'dan tam verim almanız için illa %90-95 kullanım olması gerekmiyor kaldı ki oynadığınız oyunlar sistemi çok zorlayacak oyunlar değil.

Windows 10'a geçerseniz bence iyi bir artış göreceksiniz. SSD yoksa Windows 8.1 diyecektim ama Samsung SSD var. Anlamış değilim şu Windows 7 aşkını ya.:D

Bence en kısa sürede Windows 10'a temiz kurulum aracılığıyla geçiş yapın sonra konuya yazarsınız sorunun çözülüp çözülmediğini.

7 Aşkı babamın hocam :D ama ikna ettim geçeceğim. Cep yakan fiyatlar var deneme sürümünü yükleyip CMD'den yazıyı kapatanlar var oluyor mu? Ve yaparsam ne fark eder süre bittikten sonra?

İnternette satılan 30 TL'lik keylere bakabilirsiniz. CMD ya da KMS yoluyla aktifleştirme Windows güvenliği ve stabilitesi için tehlikelidir. En yakın zamanda Windows 10'a geçin zaten ilk 30 gün sorunsuz kullanıyorsunuz, kalan günlerde de altta yazı beliriyor. Ek olarak 30 TL cep yakmaz bence, ömürlük bir kullanıma sahip olacaksınız ne de olsa. :)

İnternette satılan 30 TL'lik keylere bakabilirsiniz. CMD ya da KMS yoluyla aktifleştirme Windows güvenliği ve stabilitesi için tehlikelidir. En yakın zamanda Windows 10'a geçin zaten ilk 30 gün sorunsuz kullanıyorsunuz, kalan günlerde de altta yazı beliriyor. Ek olarak 30 TL cep yakmaz bence, ömürlük bir kullanıma sahip olacaksınız ne de olsa. :)
Güvenilir bir link atabilir misiniz hocam? Ve neden o kadar ucuzlar anlamış değilim orijinal olmasına rağman çok cuzi fiyatlar.

Güvenilir bir link atabilir misiniz hocam? Ve neden o kadar ucuzlar anlamış değilim orijinal olmasına rağmen çok cüzi fiyatlar.

Ne yazık ki bunun için ayrı bir konu açmanız gerekiyor. Ya da eskiden açılmış konuları inceleyebilirsiniz, bu da bir yöntem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı